Lactoflorene Integra, 20 tablete masticabile, Montefarmaco

P459820821
Lactoflorene Integra, 20 tablete masticabile, Montefarmaco - PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - MONTEFARMACO
Lactoflorene® Integra este un supliment alimentar pe bază de fermenți lactici vii, ce favorizează echilibrul florei bacteriene intestinale. Datorită formei de ursuleț a tabletelor masticabile și gustului excelent, produsul [...]

Lactoflorene Integra, 20 tablete masticabile, Montefarmaco

Lactoflorene® Integra este un supliment alimentar pe bază de fermenți lactici vii, ce favorizează echilibrul florei bacteriene intestinale. Datorită formei de ursuleț a tabletelor masticabile și gustului excelent, produsul este deosebit de apreciat de către copii. Cu îndulcitori. Lactoflorene® Integra este indicat în cazul în care se prezintă un dezechilibru al florei bacteriene intestinale – disbioză. Este indicat în mod special la copii în timpul administrării de antibiotice sau după afecțiuni gastrointestinale. Compozitie LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS LA-14; BIFIDOBACTERIUM LACTIS, BL-04 Mod de administrare 1 tabletă masticabilă pe zi, de preferință la distanță față de mese.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review