Lactoflora adulti protector intestinal, 7x7 ml, Stada

P438797719
Lactoflora adulti protector intestinal, 7x7 ml, Stada - PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - STADA M&D SRL
Lactoflora Adulti Lactoflora este un supliment alimentar de probiotice vii in concentratii foarte mari, care reechilibreaza microflora intestinala bacteriana, stabilizeaza functia intestinului si intareste apararea naturala a organismului. Lactoflora protector [...]

Lactoflora adulti protector intestinal, 7x7 ml, Stada

Lactoflora Adulti Lactoflora este un supliment alimentar de probiotice vii in concentratii foarte mari, care reechilibreaza microflora intestinala bacteriana, stabilizeaza functia intestinului si intareste apararea naturala a organismului.

Lactoflora protector intestinal pentru adulti Lactoflora este un produs inovator pe piata, datorita formulei sale brevetate, echilibrata si realizata in conformitate cu noile concepte in nutritie, precum si a combinatiei patentate de probiotice.

De asemenea, este un produs usor de folosit, cu gust placut Lactoflora este recomandat in prevenirea si tratamentul diareei asociate tratamentului cu antibiotic si / sau terapiei de orice origine.

Dovedit stiintific, Lactoflora restabileste si reechilibreaza flora intestinala deteriorata in bolile diareice asociate cu tratamentul cu antibiotice, infectii, intoleranta alimentara la gluten, lactoza si de orice origine.

Cel mai sigur probiotic pentru pacientii cu alergii si intolerante.

Mod de administrare:

Flacoane unidoza, usor de deschis: insurubati capacul in jos pana la capat (pastrand flaconul in pozitie verticala), astfel incat pulberea sa patrunda in lichid; Agitati energic suspensia; Desurubati capacul si beti suspensia pregatita.

Doza recomandata: Ca supliment alimentar, doza uzuala recomandata este de un flacon administrat imediat dupa masa principala a zilei.

Prezentare:

7 flacoane x 7 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review