Enterolactis Plus, 30 capsule, Sofar

  • -10%
Enterolactis Plus, 30 capsule, Sofar -  - SOFAR FARMACEUTICI SRL
P459822168

Administrat in dozele recomandate, acesta poate influenta inlocuirea completa a florei bacteriene anormale, restabilind in scurt timp un ecosistem natural capabil sa redea intestinului echilibrul fiziologic.

[...]

Descriere: Enterolactis Plus, 30 capsule, Sofar

Proprietati:

- contine un numar impresionant de celule vii de origine umana 24 miliarde;

- reechilibreaza rapid flora intestinala, combate efectele adverse ale antibioticelor;

- administrat in dozele recomandate, acesta poate influenta inlocuirea completa a florei bacteriene anormale, restabilind in scurt timp un ecosistem natural capabil sa redea intestinului echilibrul fiziologic;

- indicat dupa si in timpul terapiei cu antibiotice, deoarece terapia cu antibiotice distruge flora intestinala, iar acest dezechilibru poate duce la: diaree, constipatie, balonare, crestere in greutate, alergii si alte simptome neplacute, in diareea infectioasa acuta si diareea calatorului, in diareea si balonarea abdominala din contaminarea intestinala bacteriana, inrofilaxia recidivelor bolii diverticulare acute (imediat dupa faza acuta), in ameliorarea diareei, balonarii si flatulentei din cadrul Sindromului Intestinului Iritabil, in managementul remisiilor bolii inflamatorii cronice intestinale, chiar si post operator.

Ingrediente active:

Contine L. casei (Lactobacillus paracasei CNCM I-1572), un lactobacil pantentat la Institutul Pasteur din Paris, care este trece intact de bariera gastrica si reface eficient dezechilibrele intestinale.

Nu contine gluten, lactoza, zahar.

Mod de administrare:

O capsula pe zi, de preferat dimineata pe stomacul gol.

Produsul se va administra incepand cu varsta de 6 ani.

Prezentare:
30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review