Dr. Biom Baby Digestive Comfort, 8 ml, ND Medhealth

P479850329
Dr. Biom Baby Digestive Comfort, 8 ml, ND Medhealth - PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - MEDHEALTH
MEDHEALTH

Auplimentează flora intestinală prin aportul de lactobacili vii, pentru echilibrul microbiomului intestinal.

[...]

Descriere: Dr. Biom Baby Digestive Comfort, 8 ml, ND Medhealth

Proprietati:
- suplimentează flora intestinală prin aportul de lactobacili vii, pentru echilibrul microbiomului intestinal;
- conține Lactobacillus rhamnosus, LGG®,  tulpina originală Chr. Hansen, cea mai bine documentată tulpină probiotică din lume 
- caracteristicile și mecanismul de acțiune al tulpinii LGG® conținută în DR. BIOM BABY Digestive Comfort au fost stabilite prin ample teste in vitro;
- vitamina D3 (colecalciferol) contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la menținerea sănătății sistemului osos, la menținerea funcției normale a sistemului muscular, la absorția/ utilizarea normală a calciului și a fosforului, precum și la menținerea sănătății dinților.
- picăturile pentru copii DR. BIOM BABY Digestive Comfort pot fi administrate în siguranță încă din prima zi de viață!

Ingrediente:
Cantitate per doza (6 picături):  88 mg (5 miliarde UFC) Lactobacillus rhamnosus, LGG®, liofilizat și 400 UI Vitamina D3 (Colecalciferol ).
Nu conține zahăr. Nu conține alergeni. Nu conține gluten. Nu conține lactoză. Nu conține organisme modificate genetic.

Mod de utilizare:
6 picături pe zi, în doză unică. O doză (6 picături) asigură cel puțin 5 miliarde UFC (unități formatoare de colonii) Lactobacillius rhamnosus,  LGG® și 400 UI vitamina D3.
DR. BIOM BABY Digestive Comfort, picături orale, suspensie se poate utiliza pentru sugari (<12 luni) și copii mici, adolescenți și adulți.
Agitați bine sticla înainte de utilizare. Se agită până când pulberea de lactobacili de pe fundul sticlei este amestecată uniform cu uleiul, rezultând un amestec tulbure. Se pun 6 picături de suspensie într-o linguriță sau se amestecă în orice tip de băuturi reci sau călduțe, în lapte (biberon) sau alte alimente.
În cazul unui tratament cu antibiotice se recomandă consumul DR. BIOM BABY Digestive Comfort, picături orale, suspensie la cel puțin 3 ore după administrarea de antibiotic, pe întreaga perioada a tratamentului cu antibiotice și pe o perioadă de încă o săptămână de la finalizarea tratamentului cu antibiotice.

Atentionari:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Este important să aveți o dietă diversă și diversificată și un stil de viată sănătos.
Acest supliment nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente.
Acest supliment nu este recomandat persoanelor cu deficiențe ale sistemului imunitar (de exemplu, infecții cu HIV).
A nu se lasa la îndemâna și vederea copiilor mici.
A se utiliza, de preferință, înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Prezentare:
8 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review