Cymbio Ecol, 10 capsule, Sanience

Cymbio Ecol, 10 capsule, Sanience -  - SANIENCE SRL
SANIENCE SRL
P459790227
Cymbio Ecol, 10 capsule, Sanience Complex simbiotic natural. Cymbio ECOL, prin cele două tipuri de probiotice bazate pe culturi naturale (culturi probiotice lactice și Saccharomyces) contribuie la restabilirea și menț [...]

Descriere: Cymbio Ecol, 10 capsule, Sanience

Cymbio Ecol, 10 capsule, Sanience Complex simbiotic natural. Cymbio ECOL, prin cele două tipuri de probiotice bazate pe culturi naturale (culturi probiotice lactice și Saccharomyces) contribuie la restabilirea și menținerea echilibrului microflorei intestinale. Combinația unică de tulpini naturale din Cymbio ECOL exercită o acțiune superioară altor produse ce conțin doar una dintre cele două tipuri de probiotice; Saccharomyces boulardii are o acțiune probiotică puternică și complementară tulpinilor lactice, fiind rezistență la acțiunea acizilor din stomac; Conceput pentru a combate și preveni episoadele diareice asociate cu proliferarea bacteriilor Clostridium difficile sau Escherichia coli. Adjuvant în terapia cu antibiotice, reducând riscul de tulburări intestinale; Pe lângă probiotice, Cymbio ECOL conține și fibre prebiotice (inulină), ce contribuie la creșterea cantității de bacterii benefice din tractul gastro-intestinal, pentru menținerea unui tranzit intestinal normal. Importanța unei flore intestinale echilibrate Microflora intestinală deține un rol esențial în menținerea tranzitului intestinal normal. Echilibrul microflorei este influențat de o serie de factori precum: tratamente cu antibiotice, alimentație neadecvată sau dezechilibrată, stres, călătorii, nutriție enterală. Acești factori pot stimula dezvoltarea unor bacterii „neprietenoase” sau oportuniste, precum Escherichia coli (o enterobacterie) sau Clostridium difficile (principala cauză de colită și diaree consecutivă tratamentului cu antibiotice). Cymbio Ecol este recomandat în: Semne de disconfort asociate cu un tranzit intestinal accelerat (episoade diareice); Reechilibrarea microflorei intestinale în timpul său după administrarea de antibiotice; Restabilirea și menținerea sănătății microflorei intestinale. O capsulă Cymbio Ecol conține: Saccharomyces boulardii: 250 mg. Culturi probiotice vii: 1 miliard. Lactobacillus acidophilus. Lactobacillus. Bifidobacterium bifidum. Inulină: 25 mg. Administrare: Doza recomandată pentru adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi. Doza recomandată pentru copii între 6-18 ani: 1 capsula o dată sau de două ori pe zi. Prezentare: 10 capsule.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review