Sirop antiparazitar, Giardino Kids, 60 ml

  • -10%
Sirop antiparazitar, Giardino Kids, 60 ml -  - ONEDIA DISTRIBUTION
I5125
Ingrediente: Extract hidroalcoolic din Terminalia chebula 4%, extract hidroalcoolic din Butea monosperma 4%, extract hidroalcoolic din fructe de Embelia ribes 3%, extract hidroalcoolic din fructe de Anason (Pimpinella anisum) 4%, [...]

Descriere: Sirop antiparazitar, Giardino Kids, 60 ml

Ingrediente: Extract hidroalcoolic din Terminalia chebula 4%, extract hidroalcoolic din Butea monosperma 4%, extract hidroalcoolic din fructe de Embelia ribes 3%, extract hidroalcoolic din fructe de Anason (Pimpinella anisum) 4%, miere polifloră 50%, apă Pi 34.7%, benzoat de sodiu 0.3%. Substanțele bioactive din produs stimulează peristaltismul intestinal, favorizând eliminarea paraziților intestinali și ouăle acestora, în special a celor de Giardia. Precauții: A nu se administra persoanelor cu diabet zahart, precum și persoanelor cu alergie la produsele apicole sau la oricare alt ingredient din compoziția produsului. A se păstra ferit de căldură, lumină și umiditate. A se păstra la frigider și a se consuma în maxim o lună de la desigilare. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos; adăugați exercițiile fizice corespunzătoare și echilibru mental. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produs în UE. Avantaje Se administrează doar de 2 ori, în prima zi, dimineața și seara, apoi în ziua a 8-a, dimineața și seara.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review