Farmaclass Giardinon 100 ml.

I5126
  • -10%
Farmaclass Giardinon 100 ml. - PARAZITI-INTESTINALI - FARMACLASS
FarmaClass

Proprietăți: Conține extracte din plante (cimbru și galbenele) cu eficacitate asupra eliminării paraziților intestinali. Extractul de cimbru are eficacitate demonstrată asupra eliminării giardiei și oxiurilor.

[...]

Farmaclass Giardinon 100 ml.

Proprietăți:

Conține extracte din plante (cimbru și galbenele) cu eficacitate asupra eliminării paraziților intestinali. Extractul de cimbru are eficacitate demonstrată asupra eliminării giardiei și oxiurilor. Extractul de galbenele favorizează mișcările vezicii biliare, efect benefic în caz de giardioză și oxiuriază. Extractul de propolis favorizează eliminarea paraziților intestinali, datorită efectului antihelmintic, având totodată și efecte antimicrobian și fungicid. Giardinon împiedică înmulțirea microorganismelor de la nivelul intestinului, favorizează mișcările vezicii biliare. Este bine tolerat de organism. Nu determină efecte secundare la nivelul ficatului. Fiind un sirop cu miere se poate administra ușor copiilor. Nu conține zahăr.
Recomandări:
Giardinon se recomandă pentru eliminarea paraziților intestinali : giardia, oxiuri.
Compoziție:
Propolis extract 19% 6 ml
Extract cimbru 9 ml
Extract galbenele 5 ml
Miere de albine 20 ml
Mod de administrare :
Copii 2-7 ani : 2,5 mlx1 / zi
Copii 7-14 ani : 5 ml x 1 / zi
Copii peste14 ani și adulți : 7,5 ml x1 / zi
Conform dozei recomandate pe grupe de vârstă , Giardinon se administrează dimineața, înainte de masă, cu ajutorul linguriței dozatoare .
Durata de administrare este 7 zile, urmată de 7 zile de pauză, după care se reia administrarea timp de 7 zile .
Se recomandă administrarea la toți membrii familiei .
Prezentare:
100 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review