Metistop, 20 comprimate masticabile, Hyllan

P459832340
  • -10%
Metistop, 20 comprimate masticabile, Hyllan - GREATA - HYLLAN
Hyllan

Prevenirea si ameliorarea simptomelor asociate cu raul de miscare: greata, varsaturi, ameteli.Prevenirea si ameliorarea varsaturilor si ametelilor provocate de calatoria cu avionul, vaporul, trenul sau autoturismul sau provocate de raul de inaltime.

[...]

Metistop, 20 comprimate masticabile, Hyllan

Beneficii:

  • Ghimbirul este eficient in reducerea starii de greata, a activitatii tahigastrice si a nivelului plasmatic de vasopresina indus de miscare
  • Diminueaza starile de greata si voma asociate sarcinii
  • Potenteaza motilitatea gastrointestinala si contribuie la accelerarea vitezei de golire a tractului gastric si a contractiilor peristaltice antrale, eliminand sau educand intensitatea starilor de greata si voma in urma consumului excesiv de alimente bogate in grasimi.

Indicatii:

  • Prevenirea si ameliorarea simptomelor asociate cu raul de miscare: greata, varsaturi, ameteli.
  • Prevenirea si ameliorarea varsaturilor si ametelilor provocate de calatoria cu avionul, vaporul, trenul sau autoturismul sau provocate de raul de inaltime.
  • Prevenirea si ameliorarea starilor de greata din timpul perioadei de sarcina (in special pe parcursul primului trimestru de sarcina).
  • Ameliorarea starilor de greata sau voma aparute ca urmare a ingestiei de alimente bogate in grasimi, dupa mese copioase.

Ingrediente:

Extract de Ghimbir 60 mg

Vitamina B1 1 mg

Vitamina B2 1 mg

Vitamina B6 2 mg

Vitamina C 200 mg

Prezentare:
20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review