Emetix, 20 comprimate

P459789997
Emetix, 20 comprimate - GREATA - FITERMAN
Fiterman
Gama Emetix
Proprietăți: Indicat în stările de greață și vomă, rău de mișcare în timpul călătoriilor, greață din timpul sarcinii, dispersiile abdominale apărute după mesele [...]

Emetix, 20 comprimate

Proprietăți:

Indicat în stările de greață și vomă, rău de mișcare în timpul călătoriilor, greață din timpul sarcinii, dispersiile abdominale apărute după mesele copioase.

Ingrediente:

Îndulcitor (sorbitol), extract de ghimbir, talc, ștearate de magneziu, îndulcitor (extract de ștevia), pirodoxină clorhidrat, ulei essențial de mentă. Extract uscat de rizom de ghimbir (Zingiber officinalis) standardizat în gingerol 15.0 mg/comprimat; Vitamina B6 2.0 mg/comprimat.

Mod de administrare:

Copii peste 6 ani: 1 comprimat la nevoie, dar nu mai mult de 3 comprimate/zi.

Adulți: 2 comprimate la nevoie, dar nu mai mult de 8 comprimate/zi. Administrarea se face cu jumătate de oră înainte de călătorie și poate fi reluată la interval de 4 ore. Comprimatul se înghite ca atare sau se lasă să se dizolve lent în gură.

Prezentare:

20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review