Cocculine, 30 comprimate, Boiron

Cocculine, 30 comprimate, Boiron - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/GREATA - BOIRON
Boiron
W50517
Proprietăți: Cocculine este un medicament homeopatic utilizat în mod tradiţional pentru răul de transport. Compoziție: Substanţele active sunt: Cocculus indicus 4 CH 0,375 mg
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Cocculine, 30 comprimate, Boiron

Proprietăți:

Cocculine este un medicament homeopatic utilizat în mod tradiţional pentru răul de transport.

Compoziție:

Substanţele active sunt: Cocculus indicus 4 CH 0,375 mg Nux vomica 4 CH 0,375 mg Tabacum 4 CH 0,375 mg Petroleum 4 CH 0,375 mg Celelalte componente sunt: zahăr, lactoză, ștearat de magneziu.

Mod de administrare:

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Profilactic: doza recomandată este de 2 comprimate, administrate de 3 ori pe zi, în ajunul şi în ziua călătoriei. În momentul apariţiei simptomelor, doza recomandată este de 2 comprimate. Dacă este necesar, tratamentul se poate repeta fără a depăşi 6 comprimate pe zi.

Administrare orală. Comprimatele se dizolvă în cavitatea bucală (nu se înghit). La copii cu vârsta sub 6 ani, comprimatele se administrează după dizolvare în apă.

Contraindicații:

- dacă sunteţi alergic la substanţele active sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Cocculine conţine zahăr. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament. Cocculine conţine lactoză. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:

Datorită datelor insuficiente privind administrarea medicamentului în timpul sarcinii sau alăptării, se recomandă a se evita administrarea medicamentului la gravide sau la femei care alăptează.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor: Cocculine nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Prezentare:

30 tableteData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.