Uno Enzym, 20 capsule, Solacium Pharma

P459791026
Uno Enzym, 20 capsule, Solacium Pharma - DIGESTIE-USOARA - SOLACIUM PHARMA
Proprietati: Uno Enzym este o combinatie unica si complexa de enzime si bila care optimizeaza digestia la persoanele care prezinta un deficit de enzime pancreatice. Este recomandat si in exces [...]

Uno Enzym, 20 capsule, Solacium Pharma

Proprietati:

Uno Enzym este o combinatie unica si complexa de enzime si bila care optimizeaza digestia la persoanele care prezinta un deficit de enzime pancreatice.

Este recomandat si in exces de alimente care pot provoca: indigestie, disconfort abdominal, greata, senzatie de preaplin si tulburari ale tranzitului intestinal. O digestie buna a tuturor substantelor nutritive (proteine, lipide, carbohidrati) este esentiala pentru absorbtia lor si pentru mentinerea sanatatii tubului digestiv si a intregului organism.

Ingrediente:

Pancreatina 200 mg, ananas 67.5 mg, papaya 49.25 mg, grapefruit 50 mg, extract de sambure de strugure 21 mg, bila 25 mg.

Mod de administrare:

1-2 capsule in timpul meselor.

Prezentare:

20 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review