Redigest, 30 comprimate, Hofigal

P459793007
Redigest, 30 comprimate, Hofigal - DIGESTIE-USOARA - HOFIGAL
Hofigal
Proprietăți: - asigură aportul necesar de nutrienți și substanțe bioactive cu acțiune de completare a dietei zilnice și substituent polienzimatic eficace pentru reglarea regimului alimentar în menț [...]

Redigest, 30 comprimate, Hofigal

Proprietăți:
- asigură aportul necesar de nutrienți și substanțe bioactive cu acțiune de completare a dietei zilnice și substituent polienzimatic eficace pentru reglarea regimului alimentar în menținerea funcțiilor fiziologice ale aparatului digestiv și glandelor anexe;
- protejează celula hepatică și îmbunătățește funcțiile ficatului;
- contribuie la buna funcționare a tubului digestiv și a organelor anexe (ficat, pancreas);
- reglator al motilității tubului digestiv și al colecistului;
- înlătură senzația neplăcută de balonare și ajută la eliminarea gazelor formate;
- are efect litolitic, împiedică formarea calculilor biliari și renoureterali;
- normalizează nivelul colesterolului și zahărului din sânge;
- este un bun detoxifiant al organismului (favorizează eliminarea toxinelor și a metalelor grele din organism).
Recomandat sipersoanelor imobilizate timp îndelungat pentru reglarea tranzitului intestinal.
Ingrediente:
Ingrediente/capsulă: 280 mg pulbere din cuticula de pipota de pui, 180 mg pulbere din fructe de Armurariu (Silybum marianum), amidon de porumb, talc, ștearat de magneziu și aerosil până la 570 mg.
Ingrediente/comprimat masticabil: 280 mg pulbere din cuticula depipotă de pui, 180 mg pulbere din fructe de Armurăriu (Silybum marianum), maltodextrină, amidon de porumb, pulbere din fructe de Dovleac (Cucurbită pepo), polivinilpirolidona K30, talc, dioxid de siliciu și stearat de magneziu până la 1800 mg.
Acțiune:
Se recomandă pentru menținerea funcțiilor fiziologice ale aparatului digestiv.
Recomandări:
Ameliorează simptomatologia unor afecțiuni precum hepatite cronice, ulcer gastric și duodenal, gastrite, duodenite, dismicrobism intestinal, pancreatite, dischinezii biliare, litiaze biliare și renale, sindrom postcolecistectomie, indigestii acute, alergodermii de cauze alimentare; are efecte pozitive în distrofii, rectocolita ulcerohemoragică, parazitoze intestinale, urticarii recurente, intoxicații medicamentoase. Recomandat și persoanelor imobilizate timp îndelungat pentru reglarea tranzitului intestinal.
Prezentare:
30 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review