Mezym Forte 20000, 20 comprimate, Berlin-Chemie

Mezym Forte 20000, 20 comprimate, Berlin-Chemie - DIGESTIE-USOARA - BERLIN CHEMIE A.G.
P42331
Indicații: -în tulburări ale funcției exocrine a pancreasului produse de o pancreatită cronică, mucoviscidoza, tulburări de nutriție, meteorism și complexul simptomatic Roemheldscher; -recomandat în rezecț [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Mezym Forte 20000, 20 comprimate, Berlin-Chemie

Indicații:

-în tulburări ale funcției exocrine a pancreasului produse de o pancreatită cronică, mucoviscidoza, tulburări de nutriție, meteorism și complexul simptomatic Roemheldscher;

-recomandat în rezecții simultane de stomac și intestin subțire, tranzit intestinal accelerat (nervozitate, afecțiuni intestinale infecțioase), tulburări în sistemul hepato-biliar, dispepsii;

-administrarea simultană de alimentație vegetală, grasă sau greu digerabilă.

Mezym forte este indicat și pentru eliminarea gazelor din intestin înainte de explorări diagnostice (roentgen terapie).

Contraindicații:

Pancreatită acută și manifestări acute ale pancreatitei cronice.

Contraindicat în perioada sarcinii și alăptării.

Reacții adverse:

Nu se cunosc, chiar și după o administrare îndelungată. în cazuri cu totul izolate au fost descrise reacții de hipersensibilitate la copiii cu mucoviscidoza, după administrarea de pulbere de pancreatină.

Compoziție:

1 comprimat filmat conține: componenta activă farmacologic - pancreatină de porc cu o activitate minimă de: lipază 3 500 unități F.I.P. amilază 4 200 unități F.I.P. protează 250 unități F.I.P.

Administrare:

Doza se stabilește individual. în general se iau la începutul mesei 1 - 2 comprimate. în funcție de natura alimentelor ingerate precum și a gradului cunoscut de insuficiență pancreatică, se mai pot administra 2 - 4 comprimate în timpul mesei.

Doza individuală poate fi chiar și mai ridicată. Dozarea pentru copii este numai de competența medicului. Comprimatele se înghit înainte de masă, cu puțin lichid. Durata administrării este stabilită de medic.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review