Colilen IBS, 90 capsule + 60 capsule, Aboca

P459791951
Colilen IBS, 90 capsule + 60 capsule, Aboca - DIGESTIE-USOARA - ABOCA
Aboca
Colilen IBS este un dispozitiv medical inovator pentru tratamentul sindromului de intestin iritabil, afecțiune ce se manifestă cu intensitate diferită, prin simptome multiple care variază de la persoană la [...]

Colilen IBS, 90 capsule + 60 capsule, Aboca

Colilen IBS este un dispozitiv medical inovator pentru tratamentul sindromului de intestin iritabil, afecțiune ce se manifestă cu intensitate diferită, prin simptome multiple care variază de la persoană la persoană.

Simptomele tipice sunt durerea, balonarea, distensia, disconfortul abdominal, asociate sau nu cu modificarea aspectului materiilor fecale și tranzit intestinal neregulat (constipație, diaree).

Compoziție:

ActiMucin (complex molecular natural din rășini, polizaharide și polifenoli); chimion, celuloza microcristalină, ulei esențial de fenicul.

Capsulă din polizaharide de origine vegetală.

Mod de utilizare:

Se recomandă administrarea a câte 2 capsule de 3 ori pe zi, la distanță sau înainte de mese.

Prezentare:

90 capsule + 60 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review