Carbohyll, 40 comprimate, Hyllan

P479851824
Carbohyll, 40 comprimate, Hyllan - DIGESTIE-USOARA - HYLLAN
Hyllan

CarboHyll este un supliment alimentar dozat sub formă de comprimate, ce conține 200 mg cărbune activ per comprimat.

[...]

Carbohyll, 40 comprimate, Hyllan

CarboHyll este un supliment alimentar dozat sub formă de comprimate, ce conține 200 mg cărbune activ per comprimat.

Când este ingerat, cărbunele activ poate fixa pe suprafața sa substanțe toxice din intestin și astfel poate preveni absorbția lor în organism. Aceasta fixare poartă numele de adsorbție, un fenomen fizico-chimic ce presupune atragerea atomilor, a ionilor sau a moleculelor dintr-un gaz sau lichid către o suprafață solidă. Dacă sunt captate, toxinele sunt eliminate prin fecale, cărbunele nefiind absorbit la niciun nivel al tractului digestiv.

Stări de balonare.
Disconfort abdominal cauzat de flatulență.
Adulți și copii peste 12 ani: Câte 5 comprimate de 2 ori pe zi, cu o cantitate suficientă de apă, după mesele principale, la nevoie sau conform recomandării specialistului.
200 mg cărbune activ.

Nu se recomandă consumul de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului, femei însărcinate sau care alăptează, copii cu vârsta sub 12 ani. Nu se recomandă în caz de blocare totală/parțială intestinală (inclusiv constipație cronică), hemoragii intestinale sau în caz de intervenții chirurgicale recente.

Prezentare:
40 comprimateData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review