SmectaGo, 8 plicuri, Ipsen

SmectaGo, 8 plicuri, Ipsen - DIAREE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/DIAREE - IPSEN PHARMA S.A.S.
P479850423

Substanta activa din SmectaGo este diosmectita, o argila naturala ce ajuta la oprirea si tratarea diareei si la calmarea durerilor abdominale. S-a demonstrat ca aceasta leaga toxinele si germenii si ajuta la eliminarea acestora din organism, protejeaza tractul intestinal si ajuta la repararea leziunilor intestinale. Cu

Se incarca ofertele...

Descriere SmectaGo, 8 plicuri, Ipsen

Substanta activa din SmectaGo este diosmectita, o argila naturala ce ajuta la oprirea si tratarea diareei si la calmarea durerilor abdominale. S-a demonstrat ca aceasta leaga toxinele si germenii si ajuta la eliminarea acestora din organism, protejeaza tractul intestinal si ajuta la repararea leziunilor intestinale. Cu aroma placuta de de caramel cacao.

SmectaGo este indicat in: Tratamentul diareei acute la adulti si copii cu varsta peste 8 ani. La copii, tratamentul diareei acute trebuie insotit de administrarea de solutii de rehidratare orala pentru a evita deshidratarea si in tratamentul diareei cronice sau al durerii abdominale la adulti.

Compozitie:

  • Fiecare plic contine 3g diosmectita.
  • Mod de utilizare:
  • Copii 8 – 15 ani: initial 2 plicuri; apoi, 1 plic dupa fiecare scaun moale, pana la maxim 4 plicuri/zi.
  • Copii > 15 ani si adulti: initial 2 plicuri; apoi, 1 plic dupa fiecare scaun moale, pana la maxim 6 plicuri/zi.
  • Continutul plicului poate fi inghitit direct.

Precautii:

Puteti utiliza SmectaGo timp de 3 zile. Daca diareea dureaza mai mult de 3 zile, adresati-va medicului dvs.

Prezentare:
8 plicuriData ultimei actualizari: 2024-05-24 13:51:02
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.