Saruri de rehidratare cu probiotic, 20 plicuri, Remedia

I6789
  • -7%
Saruri de rehidratare cu probiotic, 20 plicuri, Remedia - DIAREE - LABORATOARELE REMEDIA

Deshidratarea apare atunci cand corpul pierde prea multe lichide prin diaree, varsaturi sau transpiratie. Astfel, in momentul in care organismul este deshidratat nu mai poate asigura necesarul de lichid pentru circulatia normala a sangelui iar pacientul poate intra in stare de soc,diareea este una dintre cele mai frecvente probleme digestive la copii, afectând flora intestinală prin pierderea de apă și electroliți.

[...]

Saruri de rehidratare cu probiotic, 20 plicuri, Remedia

Indicatii:
Recomandat a fi folosit pentru prevenirea sau corectarea deshidratării aparute in urma pierderii de lichide gastrointestinale (diaree uşoară până la moderată, vărsături),prin febră, transpiraţie abundentă, arsuri

Proprietati:

  • Pentru evitarea deshidratării, este necesar aportul de soluții orale. Soluția obținută ajută la substituirea pierderii de apă și săruri, fiind utilă pentru corectarea stărilor de deshidratare și a dezechilibrului electrolitic.
  • Probioticele sunt microorganisme vii cu efecte pozitive asupra sănătății organismului, restabilind și echilibrând flora intestinală. Saccharomyces cerevisiae var. Boulardii este o tulpină izolată în anul 1923 de cercetătorul francez Henri Boulardi, din fructe de Litchi și de Mangostan, și reprezintă de peste 60 de ani prima opțiune dintre drojdiile probiotice din lume, care susține sănătatea intestinală a adulților și copiilor.
  • Inulina este o fibră alimentară solubilă, obținută din rădăcină de Cicoare (Cichorium intybus), care contribuie la desfășurarea normală a activității sistemului digestiv prin restabilirea echilibrului florei intestinale și absorbția normală a mineralelor (inclusiv a calciului și fosforului).

Mod de utilizare:

Plic A – Probiotic:
1–2 plicuri pe zi. Un plic de pulbere se dizolvă în 200 ml de ceai sau apă calduță

Plic B –Săruri de Rehidratare Orală:

  1. Copii: 1-3 pahare de 200 ml soluție (1-3 plicuri/zi.
  2. Adulți: 1-5 pahare de 200 ml soluție (1-5 plicuri/zi.
  3. Pulberea se dizolvă în 200 ml (un pahar) de apă fiartă și răcită și se amestecă bine.
  4. Cantitatea utilizată în 24 de ore este în funcție de vârstă și severitatea pierderilor de lichide și minerale.

Plic C – Diosmectită:

  • Sugari și copii cu vârstă sub 1 an: 1 plic pe zi.
  • Copii între 1 și 2 ani: 1-2 plicuri pe zi.
  • Copii peste 2 ani: câte 2-3 plicuri pe zi.
  • Pulberea se dizolvă în apă. Suspensia poate fi preparată prin adăugarea conținutului unui plic într-un biberon cu 50 ml apă, administrată pe parcursul unei zile. Pentru copii cu vârste mai mari se poate amesteca cu diverse alimente: compot, supă, mâncare pentru copii etc.
  • Adulți: câte 1 plic de 3 ori pe zi.

Pentru a obține o suspensie omogenă, se toarnă încet pulberea unui plic în jumătate de pahar cu apă, se amestecă și se bea imediat. Nu se administrează mai devreme de 1 oră după ce a fost luat un medicament

Compoziție:

  • Plic A – Probiotic: Green Sugar, Lynside Pro SCB (drojdie activă uscată de Saccharomyces cerevisiae var. Boulardii – min. 5×109 ufc/g) – 0,25g, Inulină – fibre alimentare extrase din rădăcină de Cicoare (Cichorium inthybus) – 0,2g.
  • Plic B – Săruri de Rehidratare Orală: dextroză anhidră – 3,532g, clorură de sodiu 0,614g, citrat de sodiu dihidrat – 0,510g, clorură de potasiu – 0,263g, aromă de portocale, extract de Stevia rebaudiana.
  • Plic C – Diosmectită: Diosmectită – 3 g, aromă de portocale, extract uscat din frunze de Stevie (Stevia rebaudiana), cu 95% total steviolglicozide (îndulcitor natural).

Prezentare:
20 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review