Saprosan, 10 drajeuri, Sintofarm

Saprosan, 10 drajeuri, Sintofarm -  - SINTOFARM SA..
I8550
Prezentare: Drajeuri conținând clorchinaldol 100 mg. Acțiune farmacoterapeutică: Antiseptic din grupa halochinelor, activ mai ales față de germenii grampozitivi (stafilococi, streptococi), Trichomonas, Giardia și fungi; nu dezechilibrează [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Saprosan, 10 drajeuri, Sintofarm

Prezentare: Drajeuri conținând clorchinaldol 100 mg. Acțiune farmacoterapeutică: Antiseptic din grupa halochinelor, activ mai ales față de germenii grampozitivi (stafilococi, streptococi), Trichomonas, Giardia și fungi; nu dezechilibrează simbioza microbiană intestinală. Indicații: Disbacterii intestinale, enterocolite, diaree estivală, dizenterie amebiană (forme ușoare), candidoză și giardioză; plăgi infectate, infecții microbiene locale minore, micoze ale pielii. Contraindicații: Alergie la halochine, insuficiență renală sau hepatică severe, insuficiență cardiacă gravă, sarcină în primul trimestru. Atenție la supradozare; în cazurile acute tratamentul sistemic se administrează cel mult o săptămână, în cele cronice cel mult o lună; În cazul asocierii cu alte preparate halochinice (mexaform, mexase, intestopan) nu se vor depăși (sumat) 750 mg/zi la adulți și 400 mg/zi la copiii școlari; aceste preparate nu se administrează în cure succesive, dacă durata totală a tratamentului depășește o lună. Reacții adverse: Rareori greață, vărsături, dureri abdominale, cefalee, amețeli, erupții cutanate alergice; foarte rar nevrită periferică, nevrită optică, mielopatie (doze mari, tratament prelungit). Mod de administrare: Adulți: 1-2 drajeuri (100-200 mg) de 3 ori/zi. Copii: 10 mg/kg corp și zi.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review