Lopemidol solutie, 100 ml, Biofarm

P459798534
Lopemidol solutie, 100 ml, Biofarm - DIAREE - BIOFARM
BIOFARM
Concentratia Clorhidrat de loperamida 1 mg/5ml. Indicatii: Tratamentul simptomatic al diareii acute si cronice la copiii de peste 2 ani. Mod de administrare: Copii cu varsta cuprinsa intre 2 [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Lopemidol solutie, 100 ml, Biofarm

Concentratia Clorhidrat de loperamida 1 mg/5ml.

Indicatii:

Tratamentul simptomatic al diareii acute si cronice la copiii de peste 2 ani.

Mod de administrare:

Copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani

Lopemidol se administreaza numai la recomandarea medicului. Doza recomandata initial este de l mg clorhidrat de loperamida (5 ml solutie orala Lopemidol), dupa primul scaun diareic. Ulterior, se recomanda o doza de 1 mg clorhidrat de loperamida (5 ml solutie orala Lopemidol) dupa fiecare scaun diareic, fara a depasi doza zilnica totala de 3 mg clorhidrat de loperamida (15 ml solutie orala Lopemidol).

Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 8 ani

Doza recomandata initial este de 2 mg clorhidrat de loperamida (10 ml solutie orala Lopemidol) dupa primul scaun diareic. Ulterior, se recomanda o doza de 1 mg clorhidrat de loperamida (5 ml solutie orala Lopemidol) dupa fiecare scaun diareic, fara a depasi doza zilnica totala de 4 mg clorhidrat de loperamida (20 ml solutie orala Lopemidol).

Copii cu varsta cuprinsa intre 9 si 11 ani

Doza recomandata initial este de 2 mg clorhidrat de loperamida (10 ml solutie orala Lopemidol) dupa primul scaun diareic. Ulterior, se recomanda o doza de 1 mg clorhidrat de loperamida (5 ml solutie orala Lopemidol) dupa fiecare scaun diareic, fara a depasi doza zilnica totala de 6 mg clorhidrat de loperamida (30 ml solutie orala Lopemidol)

Prezentare:

100 mlData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review