LactoFiltrum, 60 comprimate, Dr Reddy's

LactoFiltrum, 60 comprimate, Dr Reddy's - DIAREE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/DIAREE - DR. REDDYS
Dr. Reddys
W57744
Compoziție pentru un comprimat (650 mg) Lignină hidrolizată - 342,11 mg, lactuloză - 101,01 mg Excipienți: fructo-oligozaharide -144,44 mg, amidon din cartofi - 26,69 mg, croscarmeloză
Se incarca ofertele...

Descriere LactoFiltrum, 60 comprimate, Dr Reddy's

Compoziție pentru un comprimat (650 mg)

Lignină hidrolizată - 342,11 mg, lactuloză - 101,01 mg

Excipienți: fructo-oligozaharide -144,44 mg, amidon din cartofi - 26,69 mg, croscarmeloză sodică-29,25 mg, magneziu stearat - 6,5 mg.

Lignină - polimer de origine vegetală; fibre alimentare insolubile din grupă enterosorbenților- substanțe ce absorb și elimină din tractul gastrointestinal toxinele, concomitent cu bacteriile patogene Insuficiență de fibre alimentare în organismul omului duce la micșorarea imunității și a capacității de adaptare la factorii nocivi din mediul înconjurător, cea ce poate provoaca diferite stări patologice (maladii ale tractului gastro-intestinal, ateroscleroză, diabet zaharat, hipertensiune arterială etc).

Dereglarea digestiei ca rezultat al insuficienței de fibre alimentare poate provoca maladii ale tractului gastro-intestinal ce pot duce la disbacterioză, manifestate la copii prin: dermatite atopice, astm bronșic, infecții cu corelație directă cu starea microflorei intestinului, iar ulterior la afecțiuni legate de dezvoltarea sistemului osteo-muscular, a danturii sau a sistemului nervos, ca rezultat al insuficienței absorbției Ca, Fe, și vitaminelor.

Lignina nu este toxică, nu dăunează mucoasei intestinului, și prezintă un grad mărit de absorbție. În felul acesta, absoarbe și elimină din intestin toxinele, agenții patogeni, anticorpii, alergenii din alimente, otrăvurile, sărurile metalelor grele, radionuclizii, alcoolul. De asemenea, absoarbe și elimină din organism reziduurile metabolice, surplusul de: bilirubină, uree, colesterol, lipide care pot provoca intoxicații endogene.

Lactuloză - prebiotic; nu se absoarbe în intestinul subțire, și ajunge intact, unde la nivelul colonului constituie un substrat selectiv pentru înmulțirea bacteriilor benefice (lactobacili și bifidobacterii). Prebioticele nu sunt hidrolizate de către enzime și nu se absorb în secțiunile superioare ale tractului gastro-intestinal, sunt alimente benefice pentru microflora acestuia (stimulează creșterea și vitalitatea bacteriilor benefice).

Ambele ingrediente oferă condiții optime de funcționare a tractului gastro-intestinal și a microflorei intestinale. În acelaș timp, pentru a asigura colonizarea microflorei intestinului, se consumă până la 10% din energie și 20% din alimente. Lactuloza normalizează metabolismul proteinelor, grăsimilor și carbohidraților, absorbția de vitamine și de macro- și microelemente, contribuind la îmbunătățirea stării generale a organismului uman.

Enterosorbentul lignină și prebioticul lactuloză din compoziția Lactofiltrum - Eco contribuie la normalizarea microflorei intestinale și la eliminarea manifestărilor clinice ale disbacteriozei intestinale (manifestată sub formă de dureri în stomac și meteorism ). Administrarea de Lactofiltrum - Eco duce la dispariția mai rapidă a simptomelor bolilor alergice și a intoxicațiilor, contribuind la formarea corespunzătoare a scheletului osteo-muscular la copii, prin facilitarea asimilării de calciu, fier și vitamine.

Lactofiltrum - Eco este un supliment alimentar, nu conține zahăr. Acesta nu este un medicament.

Contraindicații:

Intoleranță la oricare din componentele produsului.

Constipație acută.

Administrare :

- pentru copii de la 3 la 6 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi;

- copii de la 6 la 14 ani: câte 2 comprimate de 3 ori pe zi;

- copii peste 14 ani și adulți : câte 2-3 comprimate de 3 ori pe zi

Înainte de utilizare este recomandat să se consulte medicul sau farmacistul.

Durata curei :14-21 zile Valoarea nutrițională a dozei zilnice de consum de fibre alimentare insolubile:

- adulți: până la 2,25 g (până la 11,2% din doza zilnică),

- copii: de la 3 la 14 ani 750 mg-1, 5 g (10,5-14,0% din doza zilnică)

Prezentare:

60 comprimateData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.