IMODIUM 2 mg, 6 comprimate orodispersabile

IMODIUM 2 mg, 6 comprimate orodispersabile -  - CILAG GMBH INTERNATIONAL DIVISIN JOHNSON&JOHNSON CONSUMER
Comprimatele orodispersabile Imodium 2 mg sunt comprimatele cu dizolvarea cea mai rapidă pentru ameliorarea simptomelor diareei de cauză neinfecțioasă. Sunt special concepute pentru a oferi un ajutor rapid atunci [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: IMODIUM 2 mg, 6 comprimate orodispersabile

Comprimatele orodispersabile Imodium 2 mg sunt comprimatele cu dizolvarea cea mai rapidă pentru ameliorarea simptomelor diareei de cauză neinfecțioasă. Sunt special concepute pentru a oferi un ajutor rapid atunci când sunteți foarte ocupat, deoarece se dizolvă rapid pe limbă, astfel încât nu trebuie să le iei cu apă.

Beneficii:

Tratează simptomele diareei de cauză neinfecțioasă. Se dizolvă fără apă și este înghițit cu salivă, potrivit pentru a fi utilizat atunci când nu ești acasă sau când călătorești.

Indicații:

Tratamentul simptomatic în diareea acută și cronică nespecifică, la adulți și copii peste 6 ani; Este recomandat în reducerea numărului și volumului scaunelor, pentru a mării consistența acestora, la pacienții cu ileostomie.

Mod de administrare:

Adulţi şi copii cu vârsta peste 6 ani. Inițial: 2 comprimate orodispersabile, administrate oral. Apoi: 1 comprimat orodispersabil după fiecare scaun diareeic.

Adulţi și vârstnici: Nu administraţi mai mult de 8 comprimate orodispersabile Imodium (16 mg clorhidrat de loperamidă) în decurs de 24 de ore.

Copii peste 6 ani: Nu administraţi niciodată mai mult decât doza recomandată pe zi şi pe kilogram de greutate corporală a copilului dumneavoastră.

Reacțiile adverse:

În condițiile administrării cronice produce rareori constipație, greață, cefalee, amețeli, erupții cutanate inclusiv urticarie; acționează local și substanța activă nu dezvoltă practic rezistența.

Contraindicații:

Hipersensibilitate la loperamida sau oricare din excipienții medicamentului;

Rectocolita hemoragică;

Imodium 2 mg comprimate orodispersabile nu trebuie administrat copiilor sub 6 ani, în timpul sarcinii și alăptării.

Durata tratamentului: 2 zile. A se respecta dozele şi durata tratamentului. Oboseala, ameţelile sau somnolenţa pot însoţi diareea, de aceea se recomandă prudență atunci când conduceţi vehicule sau folosiţi utilaje.

Prezentare:

6 comprimate orodispersabile



Data ultimei actualizari: 2023-10-12 11:19:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review