Enterostop, D68, 30 capsule, Fares

  • -6%
Enterostop, D68, 30 capsule, Fares - DIAREE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/DIAREE - FARES
Fares
W58165
Proprietăți: Ajută la eliminarea disconfortului unui tranzit intestinal accelerat. - antidiareic, astringent, cicatrizant; - antiseptic intestinal; - antiinflamator; - absoarbe gazele și toxinele din intestin. Ingrediente/capsulă: - cărbune medicinal 105 mg; - ghinda
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Ai livrare gratuita la achizitionarea de produse Fares in valoare de minimum 79 lei.
Se incarca ofertele...

Descriere Enterostop, D68, 30 capsule, Fares

Proprietăți:
Ajută la eliminarea disconfortului unui tranzit intestinal accelerat.
- antidiareic, astringent, cicatrizant;
- antiseptic intestinal;
- antiinflamator;
- absoarbe gazele și toxinele din intestin.
Ingrediente/capsulă:
- cărbune medicinal 105 mg;
- ghinda de stejar (Quercus fructus) 45 mg;
- rizomi de cerențel (Gei rizoma) 45 mg;
- frunze de afin (Myrtilli folium);
- mentă (Menthae herba);
- coada șoricelului (Millefolii herba).
Cărbunele medicinal are importante proprietăți antitoxice, antidiareice, calmante, cicatrizante, antispastice și antiinfecțioase. El absoarbe gazele și substanțele toxice ingerate sau rezultate în urma metabolismului. Astfel, combate balonarea și infecția cu microorganisme, elimină hiperaciditatea, ajută în enterite, colite de fermentație și putrefacție, diaree și toxiinfecții alimentare.
Stejarul are un conținut mare de taninuri, substanțe responsabile de proprietățile astringente, antidiareice, antiseptice, cicatrizante și hemostatice. Tratează diareea acută sau cronică, hemoroizii și diferitele sângerări.
Mentă, frunzele de afin, cerențelul și coada șoricelului sunt cunoscute ca importante plante antidiareice, în special folosite la copii. Datorită conținutului ridicat în tanin, scad secrețiile mucoasei intestinale, ajutând la redobândirea consistenței normale a scaunului. Datorită proprietăților astringente, antiseptice și carminative sunt remedii valoroase pentru diaree și enterite infecțioase, colite de fermentație, rectocolita ulcero-hemoragică, flatulentă și colici.
Recomandat în:
- diaree;
- enterite;
- colite de fermantație și putrefacție;
- rectocolita ulcero-hemoragică.
Contraindicații:
Nu se recomandă copiilor sub 3 ani, în caz de constipație și în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Sarcină și alăptare:
Femeile însărcinate și mamele care alăptează pot lua câte o capsulă de 3 ori pe zi timp de 1-2 zile sau la nevoie.
Efecte secundare și interacțiuni:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Mod de administrare:
Copii 6 - 12 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi, înainte de masă.
Copii peste 12 ani și adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă. Dacă se dorește un efect mai puternic se administreză câte 2 capsule de 3 ori pe zi.
Durata unei cure este de 3-7 zile.
Prezentare:
30 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.