Enterol 250mg, 10 capsule

Enterol 250mg, 10 capsule - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/DIAREE - DR. REDDYS
Dr. Reddys
S00837

Indicații: Tratamentul diareei infecțioase acute la adulți și la copii. Prevenirea și tratamentul colitei și diareei determinate de consumul de antibiotice. În asociere cu vancomicină/metronidazol, pentru

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Enterol 250mg, 10 capsule

Indicații:

Tratamentul diareei infecțioase acute la adulți și la copii.

Prevenirea și tratamentul colitei și diareei determinate de consumul de antibiotice.

În asociere cu vancomicină/metronidazol, pentru prevenirea recurenței bolilor produse de Clostridium difficile. Prevenirea diareei determinate de nutriția enterală. Tratamentul sindromului colonului iritabil.

Doze și mod de administrare:

Doza recomandată este de 1-2 capsule Enterol 250, de 1-2 ori pe zi.

Administrare orală.

Compoziție:

Saccharomyces boulardii liofilizat 282.5 mg (conține celule liofilizate de Saccharomyces boulardii 250 mg) și excipienți pentru o capsulă.

Prezentare:

10 capsule.Data ultimei actualizari: 2024-05-15 15:04:35
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.