Solutie cu fibre vegetale gust neutru Casen Fibra, 14 plicuri, Casen Recordati

Solutie cu fibre vegetale gust neutru Casen Fibra, 14 plicuri - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/CONSTIPATIE - CASEN RECORDATI
P438799518

Soluție cu fibre vegetaleGust neutru de fibre:poate fi amestecat cu alimente semisolide sau lichide fără să le modifice gustul,mirosul,culoarea sau textură.Consumul de fibre trebuie însoțit de un consum adecvat de lichide.

Se incarca ofertele...

Descriere Solutie cu fibre vegetale gust neutru Casen Fibra, 14 plicuri, Casen Recordati

Soluție cu fibre vegetale

Gust neutru de fibre:poate fi amestecat cu alimente semisolide sau lichide fără să le modifice gustul,mirosul,culoarea sau textură.

Consumul de fibre trebuie însoțit de un consum adecvat de lichide.

Produs fără gluten (indicat a se utiliza și de către persoanele cu boala celiacă).

Nu conține îndulcitor.

A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor mici.

Produsul nu conține substanțe cu potențial alergen.

Ingrediente:
Apa,maltodextrina rezistența-26,23% oligozaharide din inulină-15,81%, acidifianți:soluție acid citric anhidru și citrat de sodiu;conservanți:sorbat de potasiu și benzoat de sodiu.

Mod de utilizare:
1 până la 3 plicuri pe zi (10 ml-30 ml).Dozajul se face în funcție de vârstă,dieta și necesarul individual.Pentru utilizarea la copii este necesar să consultați medicul pediatru.A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Instrucțiuni de utilizare:

  • Deschideți plicul și beți direct conținutul.
  • Casenfibra poate fi utilizat direct sau amestecat cu orice fel de băutură noncarbogazoasă (de ex.,apa plată,suc,lapte).
  • Se poate dizolva și în alimente semisolide (iaurt,piureuri din fructe pentru sugari,etc).
  • Fibrele nu vor modifica textura sau aroma alementului la care sunt adăugate.

Prezentare:
14 plicuriData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.