Rhamnolax, 40comprimate, Plantavorel

  • -10%
Rhamnolax, 40comprimate, Plantavorel -  - PLANTAVOREL
Plantavorel
I6659
Compozitie: Tablete continand pulberi vegetale din: scoarta de crusin (Frangulae cortex ), radacina de cicoare (Cichorii radix) si ulei volatil de fenicul ( Aetheroleum foeniculi) . RHAMNOLAX V este un produs natural ce [...]

Descriere: Rhamnolax, 40comprimate, Plantavorel

Compozitie:

Tablete continand pulberi vegetale din: scoarta de crusin (Frangulae cortex ), radacina de cicoare (Cichorii radix) si ulei volatil de fenicul ( Aetheroleum foeniculi) . RHAMNOLAX V este un produs natural ce vine in intampinarea persoanelor care sunt predispuse la constipatie,cu proprietati laxative sau purgative in functie de doza, prin stimularea peristaltismului intestinului gros, calmante si carminative in caz de constipatie cu balonari si dureri abdominale.

Acest produs vegetal are efecte benefice in cazurile de constipatie acuta sau cronica, inclusiv cele care nu cedeaza la alte tratamente. La obtinerea efectului laxativ contribuie principiile active, antracenozide si agliconii lor,din crusin precum si rezina si inulina din cicoare. Prin asocierea pulberii de crusin si cicoare, cu uleiul de chimen (bogat in carvona, limonen, carveol) produsul Rhamnolax are si actiune stomahica si carminativa, eliminarea gazelor facandu-se prin peretii vaselor de sange sau transpiratie.

Recomandari:

-ca adjuvant cu efecte benefice in constipatie acuta, constipatie cronica

PRECAUTII:

Nu se recomanda utilizarea in cazuri de abdomen acut, hemoroizi, sarcina, lactatie.

Mod de utilizare:

-intern,ca laxativ, 2-3 tablete seara la culcare, in doza unica, sau 2 tablete de 2 ori pe zi, timp de 14 zile;

-ca purgativ, 4-5 tablete seara in doza unica, 2-3 zile, dupa care se continua cu 3 tablete pe zi pana la 14 zile.

Prezentare:

40 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review