Rhamnolax, 40comprimate, Plantavorel

I6659
  • -10%
Rhamnolax, 40comprimate, Plantavorel - CONSTIPATIE - PLANTAVOREL
Plantavorel
Compozitie: Tablete continand pulberi vegetale din: scoarta de crusin (Frangulae cortex ), radacina de cicoare (Cichorii radix) si ulei volatil de fenicul ( Aetheroleum foeniculi) . RHAMNOLAX V este un produs natural ce [...]

Compozitie:

Tablete continand pulberi vegetale din: scoarta de crusin (Frangulae cortex ), radacina de cicoare (Cichorii radix) si ulei volatil de fenicul ( Aetheroleum foeniculi) . RHAMNOLAX V este un produs natural ce vine in intampinarea persoanelor care sunt predispuse la constipatie,cu proprietati laxative sau purgative in functie de doza, prin stimularea peristaltismului intestinului gros, calmante si carminative in caz de constipatie cu balonari si dureri abdominale.

Acest produs vegetal are efecte benefice in cazurile de constipatie acuta sau cronica, inclusiv cele care nu cedeaza la alte tratamente. La obtinerea efectului laxativ contribuie principiile active, antracenozide si agliconii lor,din crusin precum si rezina si inulina din cicoare. Prin asocierea pulberii de crusin si cicoare, cu uleiul de chimen (bogat in carvona, limonen, carveol) produsul Rhamnolax are si actiune stomahica si carminativa, eliminarea gazelor facandu-se prin peretii vaselor de sange sau transpiratie.

Recomandari:

-ca adjuvant cu efecte benefice in constipatie acuta, constipatie cronica

PRECAUTII:

Nu se recomanda utilizarea in cazuri de abdomen acut, hemoroizi, sarcina, lactatie.

Mod de utilizare:

-intern,ca laxativ, 2-3 tablete seara la culcare, in doza unica, sau 2 tablete de 2 ori pe zi, timp de 14 zile;

-ca purgativ, 4-5 tablete seara in doza unica, 2-3 zile, dupa care se continua cu 3 tablete pe zi pana la 14 zile.

Prezentare:

40 tablete

I6659

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: