Picoprep 16, 1g, pulbere x 2 plicuri, FERRING

Picoprep 16, 1g, pulbere x 2 plicuri, FERRING -  - FERRING PHARMACEUTICAL
W54443
Este o pulbere care conline picosulfat sodic, un laxativ care ac{ioneazdprin stimularea activit slii intestinului. Continegi citrat de magneziu, un alt tip de laxativ care acioneazd, prin retinerea fluidelor [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Picoprep 16, 1g, pulbere x 2 plicuri, FERRING

Este o pulbere care conline picosulfat sodic, un laxativ care ac{ioneazdprin stimularea activit slii intestinului. Continegi citrat de magneziu, un alt tip de laxativ care acioneazd, prin retinerea fluidelor in intestin pentru a se obline un efect de ,,curdtare". Este utilizat pentru evacuarea conlinutului intestinului inainte de a vi se efectua o radiografie, o endoscopie sau o interventie chirurgicala.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review