Laxodep sirop, 150 ml

Laxodep sirop, 150 ml -  - DR. PHYTO
Dr. Phyto
P459791907
Ingrediente active: Inulina, Actilight 950 P fructooligozaharide, suc concentrat de prune, mana de frasin, extract uscat 4:1 din frunze de roinita, 2% acid rozmarinic, extract apos uscat 4:1 [...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
La achizitii de peste 99 RON produse din portofoliul Dr. Phyto beneficiezi deTRANSPORT GRATUIT

Descriere: Laxodep sirop, 150 ml

Ingrediente active:

Inulina, Actilight 950 P fructooligozaharide, suc concentrat de prune, mana de frasin, extract uscat 4:1 din frunze de roinita, 2% acid rozmarinic, extract apos uscat 4:1 din frunze de nalba de padure, extract uscat 1-2:1 din flori de musetel, ulei esential de portocala dulce, ulei esential de fenicul.

Actiune:

Este un supliment alimentar cu un complex unic de fibre probiotice si extracte din plante bogate in mucilagii, zaharuri, care ajuta la reglarea tranzitului intestinal, evitarea formarii gazelor intestinale, optimizarea functionarii aparatului digestiv.

Mod de utilizare:

Se recomanda administrarea a 10 - 20 ml de produs, la nevoie, la o ora distanta de mese.

Prezentare:

150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review