Herbolax, 20 tablete, Himalaya

  • -5%
Herbolax, 20 tablete, Himalaya -  - HIMALAYA
Himalaya
I5277
Proprietati: Stări de constipație (fiind recomandat și gravidelor fără a crea dependență sau contracții abdominale); -prevenirea crizelor hemoroidale; -tulburări digestive; -pregătirea tubului digestiv pentru [...]

Descriere: Herbolax, 20 tablete, Himalaya

Proprietati:

Stări de constipație (fiind recomandat și gravidelor fără a crea dependență sau contracții abdominale);

-prevenirea crizelor hemoroidale;

-tulburări digestive;

-pregătirea tubului digestiv pentru explorări digestive; diete.

Este un produs natural cu eficacitate dovedită, total lipsit de toxicitate. Administrat zilnic, este eficient în corectarea constipației și normalizarea tranzitului intestinal fără iritarea colonului, fără a crea dependență și crampe abdominale.

Compoziție:

Extract din Ipomoea turpethum, Terminalia chebula, Cichrium intybus, Cassia occidantalis; Pulberi de Zingiber officinale, Embelia ribes.

Mod de administrare:

Pentru obținerea unor rezultate favorabile în îmbunătățirea stării de sănătate, acest produs se poate administra astfel: 1-3 tablete cu 1/2 oră înainte de cină, sau la nevoie.

Prezentare:

20 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review