DulkoSoft, pulbere pentru solutie orala, 10g x 20 plicuri, Sanofi

DulkoSoft, pulbere pentru solutie orala, 10g x 20 plicuri - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/CONSTIPATIE - SANOFI
SANOFI
P459821855

Laxativ (osmotic) indicat în tulburările de tranzit intestinal ce se manifestă prin scaun tare și uscat.DulkoSoft® are un efect dublu: crește cantitatea de apă acumulată în colon (hidratează/înmoaie conținutul intestinal) și activează cu blândețe tranzitul intestinal.

Se incarca ofertele...

Descriere DulkoSoft, pulbere pentru solutie orala, 10g x 20 plicuri, Sanofi

Laxativ (osmotic) indicat în tulburările de tranzit intestinal ce se manifestă prin scaun tare și uscat.DulkoSoft® are un efect dublu: crește cantitatea de apă acumulată în colon (hidratează/înmoaie conținutul intestinal) și activează cu blândețe tranzitul intestinal.

Astfel, DulkoSoft® asigură eliminarea lejeră și confortabilă, fără crampe și fără senzatie de urgență a scaunului.

BENEFICIILE utilizării DulkoSoft®:

a) eliberarea confortabilă, fără efort sau durere a scaunului tare și uscat.

b) ușor de acceptat și de administrat fiind lipsit de gust și de miros.

c) indicat în caz de constipație la gravide sau în timpul alăptării (mod de acțiune fizic; nu este absorbit de corp și este eliminat nemodificat).

d) poate fi utilizat si la persoane cu diabet zaharat, persoane cu intoleranță la gluten sau persoane cu dietă restrictivă de sodiu.

INGREDIENTE

1 plic conține Macrogol 4000 -10 g (fără excipienți) – pulbere pentru soluție orală.

MOD DE UTILIZARE

1-2 plicuri DulkoSoft® în fiecare zi, dizolvate în lichid (echivalentul a 10-20 g Macrogol 4000), preferabil luate ca o doză unică în cursul dimineții.

Conținutul plicului poate fi dizolvat în aproximativ 150 ml lichid (ex: apă, ceai, suc de fructe).

Doza recomandată este de 1-2 plicuri pe zi, dar poate fi ajustată la nevoile individuale pentru a produce scaune moi. Doza poate varia de la 1 plic la 2 zile la 2 plicuri pe zi.

Efectul apare după 24 – 72 ore.

DulkoSoft® nu trebuie luat mai mult de 30 de zile. Dacă totuși simptomele persistă pe o perioadă mai lungă, vă rugăm să vă adresați medicului sau farmacistului pentru investigații suplimentare.

Copiii sub 8 ani nu trebuie să folosească acest produs, deoarece sunt disponibile alte forme farmaceutice adecvate.

PREZENTARE
Cutie cu 20 plicuri cu pulbere pentru soluție oralăData ultimei actualizari: 2023-10-04 09:11:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.