Dulcopic 7.5 mg, 15 ml, Sanofi

Dulcopic 7.5 mg, 15 ml, Sanofi - CONSTIPATIE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/CONSTIPATIE - SANOFI
SANOFI
I8958

Dulcopic® este un laxativ sub formă de picături orale cu acţiune dublă: activează tranzitul intestinal și scade consistenţa scaunului (înmoaie scaunul).Acţionează direct împotriva constipației, stimulând specific procesul natural de eliminare a scaunului.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Dulcopic 7.5 mg, 15 ml, Sanofi

Dulcopic® este un laxativ sub formă de picături orale cu acţiune dublă: activează tranzitul intestinal și scade consistenţa scaunului (înmoaie scaunul).Acţionează direct împotriva constipației, stimulând specific procesul natural de eliminare a scaunului.

Adecvat pentru utilizarea la copii și adulți cu vârsta între 0-99 ani.

BENEFICIILE utilizării Dulcopic®

  1. eliberarea de constipație peste noapte (interval de 6-12 ore)
  2. nu modifică digestia, absorbţia caloriilor sau a nutrienţilor esenţiali
  3. dozare individualizată – doză adaptabilă în funcție de vârstă și greutate
  4. picături orale, gust și miros imperceptibil – acceptat cu ușurință de copii (pentru a evita trauma/neplăcerile administrărilor rectale).

INGREDIENTE

Un mililitru (15 picături) de picături orale, conţine soluţie Picosulfat de Sodiu 7,5 mg.

MOD DE UTILIZARE

Pentru tratamentul constipaţiei

Pentru copiii cu vârsta între 0-4 ani: doza recomandată este de 1 picătură /2 kg corp pe zi.

Pentru copiii cu vârsta între 4-10 ani: doza recomandată este de 5-10 picături pe zi. Se începe cu 5 picături. Doza poate fi ajustată până la maximum 10 picături, fără a se depăși această doză.

Pentru adulţi si copii cu vârsta peste 10 ani: doza recomandată este de 10-20 picături pe zi. Se începe cu 10 picături. Doza poate fi ajustată până la maximum 20 picături, fără a se depăși această doză.

Dulcopic® trebuie administrat seara, pentru a se produce evacuarea în dimineaţa următoare.

Dacă după 5 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Dacă suferiţi de oprire temporară a mişcărilor peristaltice sau de abdomen acut chirurgical, incluzând apendicită, boli inflamatorii intestinale acute şi dureri abdominale severe asociate cu greaţă şi vărsături, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru recomandări.

La copii cu vârsta sub 10 ani medicamentul se va administra la recomandarea medicului.

PREZENTARE:
Flacon prevăzut cu picurător ce conține 15 ml picături orale, soluţie.

A se utiliza în maxim 6 luni după deschiderea flaconului.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 09:10:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.