Dacia Plant Aloe Vera, 60 comprimate

Dacia Plant Aloe Vera, 60 comprimate - CONSTIPATIE - DACIA PLANT
Dacia Plant
P459791966
Proprietăți: Este o plantă recomandată pentru detoxifiere, protejarea celulelor hepatice și procesul de vitaminizare și remineralizare al organismului. Contribuie la: - funcționarea normală a sistemului digestiv, prin: - detoxifierea tractului [...]

Descriere: Dacia Plant Aloe Vera, 60 comprimate

Proprietăți:
Este o plantă recomandată pentru detoxifiere, protejarea celulelor hepatice și procesul de vitaminizare și remineralizare al organismului.
Contribuie la:
- funcționarea normală a sistemului digestiv, prin:
- detoxifierea tractului intestinal
- protejarea celulelor hepatice
- accelerarea tranzitului intestinal
- funcționarea normală a sistemului imunitar
- funcționarea normală a procesului de regenerare celulară
- procesul de remineralizare și vitaminizare
- formarea normală a globulelor roșii și hemoglobinei
- menținerea concentrației normale a colesterolului și glucozei în sânge
- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Ingrediente/comprimat:
Aloe (Aloe barbadensis sau Aloe vera) -extract hidroalcoolic 20:1 din părți aeriene (450 mg); celuloză microcristalină; stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal.
Mod de administrare:
Adulți și tineri peste 15 ani: câte 1 comprimat pe zi, cu 30 minute înaintea mesei. În situații solicitante, adulții pot lua câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, pe perioade scurte de 2-3 săptămâni).
Copii sub 14 ani: cu avizul medicului.
Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbția substanțelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghițire, comprimatele se pot rupe în două.
Precauții:
A se consuma cu prudență și numai la recomandarea medicului în caz de sarcină și alăptare, precum și în caz de administrare concomitentă de medicamente antiaritmice, diuretice, antidiabetice, digitalice (glicozide cardiotonice).
Contraindicații:
Obstrucție intestinală, inflamații intestinale acute (boala Crohn, colita ulceroasă), abdomen chirurgical acut, apendicită, dureri abdominale și alergie la Aloe vera.
Prezentare:
60 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review