Cosmopharm Herbolax, 30 tablete

Cosmopharm Herbolax, 30 tablete - CONSTIPATIE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/CONSTIPATIE - COSMO PHARM
Cosmo Pharm
P438799558
Proprietăți: Laxativ și detoxifiant natural. Combate constipația. Stimulează motilitatea și reglează tranzitul intestinal. Stop constipației! Herbolax tablete este un laxativ natural de ultimă generație, obținut
Se incarca ofertele...

Descriere Cosmopharm Herbolax, 30 tablete

Proprietăți:
Laxativ și detoxifiant natural. Combate constipația. Stimulează motilitatea și reglează tranzitul intestinal.
Stop constipației!
Herbolax tablete este un laxativ natural de ultimă generație, obținut dintr-un amestec unic de pulberi de fructe și leguminoase, bioactivatori ce ajută la buna funcționare a tranzitului intestinal și la combaterea constipației ocazionale, ce nu poate fi tratată printr-o dietă adecvată.
Contribuie la:
Contribuie la funcționarea normală a tranzitului intestinal, util în blocajele temporare de tranzit.
Ingrediente per tableta:
Pulbere din frunze de Senna (Senna Alexandrină) - 325 mg
Extract metanolic uscat din frunze de Senna (Cassia Angustifolia), cu minim 20% senoside - 65 mg
Extract apos uscat 4:1 din fructe de Cassia fistula - 25 mg
Pulbere din Curmale de India - Tămarind (Tamarîndus indică) - 25 mg
Nu conține alergeni. Zero calorii.
Alte componente:
Croscarmeloză sodică și celuloza microcristalină (agenți de încărcare), amidon, sucroza 6x (îndulcitor), plasdona și povidona (lianti), mono și digliceride ale acizilor grași (emulsifiant), dioxid de siliciu (antiaglomerant), maltodextrină, ulei esențial din fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare).
Mod de administrare:
Adulți: 1 - 2 tablete seara la culcare. Consumați 1-2 litri de lichide pe zi. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viața sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. Nerecomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.
Precauții:
Cereți acordul medicului în administrarea suplimentelor alimentare.
Nu depășiți doza maximă admisă de Herbolax.
Prezentare:
30 tablete


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.