Cosmopharm Fibre, 30 tablete

Cosmopharm Fibre, 30 tablete - CONSTIPATIE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/CONSTIPATIE - COSMO PHARM
Cosmo Pharm
P19776
Proprietăți: Laxativ fibre și detoxifiant. Accelerează tranzitul intestinal. Curăță colonul în constipație. Elimină bacteriile dăunătoare. Fibre este un laxativ și detoxifiant natural de ultimă generație.
Se incarca ofertele...

Descriere Cosmopharm Fibre, 30 tablete

Proprietăți:
Laxativ fibre și detoxifiant. Accelerează tranzitul intestinal. Curăță colonul în constipație. Elimină bacteriile dăunătoare.
Fibre este un laxativ și detoxifiant natural de ultimă generație. Conține fibre de ovăz, grâu, orz, orez și porumb. Aportul de celuloză, hemiceluloză, pectină și lignina ajută la reglarea tranzitului intestinal, stimularea peristaltismului intestinal și secreției de mucus.
Natural și eficient, laxativ FIBRE crează o senzație de sațietate și stare de bine și ajută la buna funcționare a tranzitului intestinal și la combaterea constipației fără disconfortul specific laxativelor obișnuite.
Contribuie la:
Conține toate cele 4 tipuri de fibre: celuloză, hemiceluloză, pectină și lignina.
Numite “ măturică digestivă “, fibrele alimentare sunt absolut necesare pentru accelerarea tranzitului intestinal.
Fibrele de ovăz, parțial solubile în apă, își măresc volumul și formează geluri.
Au efect laxativ, detoxifiant, antihemoroidal.
Echilibrează flora intestinală eliminând bacteriile dăunătoare.
Scad pericolul supraalimentării, glicemia și colesterolul.
Nu produc balonări sau crampe.
Adjuvant în scăderea greutății corporale.
Ingrediente per tableta:
Fibre (concentrat de fibre de ovăz) - 750 mg
Alte componente:
Fosfat dicalcic, croscarmeloză sodică, mono și digliceride, hipromeloza, talc, dioxid de siliciu, benefibre, dioxid de titan, ștearat de magneziu, pulbere de carob, pulbere de fibre de orez, orz, porumb, grâu, glazura farmaceutică, carbohidrați, triacetină, riboflavină, ceară de carnauba, pulbere de curcumină.
Mod de administrare:
2 – 4 tablete pe zi, înainte de mese. Consumați zilnic 1 – 2 litri de apă.
Precauții:
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viața sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici.
Prezentare:
30 tablete


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.