Colon Protect cu fibre naturale si gust de rodie, 20 plicuri, Zdrovit

I4312
  • -9%
Colon Protect cu fibre naturale si gust de rodie, 20 plicuri, Zdrovit - CONSTIPATIE - ZDROVIT
ZDROVIT
Proprietăți: Colon Protect - detoxifică și curată colonul Pentru menținerea unui transit intestinal regulat și păstrarea unei greutăți corporale optime. Semințele de Psyllium, care conțin [...]

Colon Protect cu fibre naturale si gust de rodie, 20 plicuri, Zdrovit

Proprietăți:

Colon Protect - detoxifică și curată colonul

Pentru menținerea unui transit intestinal regulat și păstrarea unei greutăți corporale optime.

Semințele de Psyllium, care conțin mucilagii, fitosteroli și amidon, rețin apă și își măresc volumul, formând un gel care trece nemodificat prin intestin, stimulând peristaltismul și având efect protector asupra mucoasei intestinale.

De asemenea, hipocolesterolemiant și hipoglicemiat. Oferă o senzație de sațietate și rețin substanțele toxice și iritante din intestin.

Pectinele completează acțiunea fibrelor din semințele Psyllium, reducând nivelul colesterolului plasmatic prin stimularea conversiei acestuia în acizi biliari și ajutând la eliminarea lor.

Ingrediente:

Maltodextrina, pulbere de seminte Psyllium husk, acid citric, pectine din mere, citrat trisodic, arome de măceșe și de rodii, aspartam, acesulfam k, colorant E124. 1 plic de 6500 mg conține: pulbere de semințe de Psyllium husk 2000 mg, pectine din mere 300 mg.

Mod de administrare:

Adulți 1-3 plicuri pe zi 3 moduri de preparare: Se adaugă conținutul unui plic într-un pahar plin cu apă;

Se adaugă conținutul unui plic într-un pahar cu apă pe jumătate plin și se consumă imediat după ce s-a format un jeleu aromat; Se adaugă conținutul unui plic peste mușli sau peste alte alimente.

Prezentare:

20 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review