Colon Help, 480 g, Zenyth

I4308
  • -5%
Colon Help, 480 g, Zenyth - CONSTIPATIE - ZENYTH PHARMACEUTICALS SRL
ColonHelp Proprietati: Este un supliment alimentar din fibre si plante detoxifiante, cu un continut foarte bogat de omega 3 natural, cu rol de reglare a tranzitului intestinal si de eliminare [...]

Colon Help, 480 g, Zenyth

ColonHelp

Proprietati:

Este un supliment alimentar din fibre si plante detoxifiante, cu un continut foarte bogat de omega 3 natural, cu rol de reglare a tranzitului intestinal si de eliminare a toxinelor din intestine, de imbunatatire a digestiei, de refacere a mucoasei intestinale si a florei bacteriene din colon, de stimulare a imunitatii organismului. 100% natural Nu contine conservanti, coloranti sau alti aditivi chimici! Nu contine organisme modificate genetic!

Ingrediente:

7 super-ingrediente care actioneaza sinergic!

ColonHelp are o formula deosebita, atent studiata, din 7 ingrediente atent alese – fibre si plante detoxifiante, care actioneaza sinergic pentru sanatatea ta: Seminte de in pentru stimularea digestiei si drenarea reziduurilor din colon Tarate de psyllium pentru inlaturarea toxinelor si scaderea colesterolului Patrunjel pentru prevenirea retentiilor de apa in tesuturi Chimen pentru eliminarea gazelor intestinale Oregano pentru actiunea antibacteriana, antiseptica Coriandru pentru combaterea balonarilor Argila pentru legarea toxinelor si eliminarea lor Sigur si eficient! Fara senna si crusin! ColonHelp nu contine crusin, senna, aloe, siminichie, plante laxativ-purgative puternice care pot da dependenta! Din acest motiv, ColonHelp poate fi folosit pe termen lung, fara riscuri, chiar si mai mult de 3 luni, cat dureaza o cura completa!

Actiune:

ColonHelp este un reglator deosebit al tranzitului intestinal, fiind indicat atat in constipatie, cat si in diaree. ColonHelp actioneaza cu blandete, nu agreseaza in nici un fel peretii intestinali. Nu actioneaza agresiv, nu te trimite imediat la toaleta, nu esti obligat tot timpul sa stai in apropierea unei toalete.

Scaunul se regleaza: unul-doua scaune pe zi, la "ore fixe". Datorita uleiului din semintele de in are efect lubrifiant asupra peretilor colonului. ColonHelp ajuta in majoritatea problemelor tubului digestiv: balonari, gastrite, digestie incompleta, reflux gastric, flatulenta, crampe, parazitoze, disbioza, colon iritabil, colite intestinale, hemoroizi. Fibrele ColonHelp reduc senzatia de foame, fiind un ajutor pretios in orice cura de slabire. ColonHelp ajuta la scaderea colesterolului si a trigliceridelor, micsorand riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Adjuvant util in diabet, ColonHelp normalizeaza absorbtia glucozei la nivel intestinal.

Administrat in combinatie cu iaurt, produsul restabileste echilibrul florei intestinale si creste imunitatea organismului. De asemenea, este indicat in starile de oboseala cronica.

Mod de administrare:

Cantitatea orientativa de ColonHelp, in functie de greutate:

Sub 55 kg - 1 lingurita dozatoare pe zi 55-80 kg - 1,5-2 lingurite pe zi 80-110 kg - 2-3 lingurite pe zi

Peste 110 kg - 3-4 lingurite pe zi

Cantitatea de ColonHelp in functie de varsta:

Adulti: 1-3 lingurite dozatoare pe zi (8-24 g/zi).

Tineri intre 12-18 ani: 1 lingurita dozatoare pe zi.

Copiii sub 12 ani nu au nevoie de detoxifiere, ci de corectarea stilului de viata.

Prezentare:

480 g



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review