CitraFleet, 2 plicuri, Casen Recordati

P459790968
CitraFleet, 2 plicuri, Casen Recordati - CONSTIPATIE - RECORDATI S.P.A.
Indicatii: Pentru curatarea intestinului inainte de orice procedura diagnostica ce necesita un intestin curat, de exemplu colonoscopie sau examinare radiologica. Fiecare plic contine picosulfat de sodiu 10.0 mg, oxid [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Indicatii:

Pentru curatarea intestinului inainte de orice procedura diagnostica ce necesita un intestin curat, de exemplu colonoscopie sau examinare radiologica. Fiecare plic contine picosulfat de sodiu 10.0 mg, oxid de magneziu usor 3.5 mg, acid citric anhidru 10.97 g.

Contine de asemenea: Potasiu (5 mmol sau 195 mg).

Adulti cu varsta de 18 ani sau mai mare:

Tratamentul poate fi administrat intr-unul din urmatoarele meduri: un plic seara dinaintea efectuarii procedurii si al doilea plic in dimineata zilei in care se efectueaza procedura sau un plic in dupa amiaza si al doilea in seara dinaintea efectuarii procedurii. Aceasta schema este recomandata in cazul in care procedura se efectueaza dimineata devreme. Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul. Consultati prospectul pentru informatii suplimentare.

Prezentare:

2 plicuri

P459790968