Ciocolax Rapid, 10 capsule

P459790570
Ciocolax Rapid, 10 capsule - CONSTIPATIE - SOLACIUM PHARMA SRL
Constipatia este pentru multi dintre noi un subiect tabu, insa aceasta nu inseamna ca ne afecteaza calitatea vietii intr-o masura mai mica. De aceea, daca cauti o solutie la [...]

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Ciocolax Rapid, 10 capsule

Constipatia este pentru multi dintre noi un subiect tabu, insa aceasta nu inseamna ca ne afecteaza calitatea vietii intr-o masura mai mica. De aceea, daca cauti o solutie la indemâna si cu efect rapid, acum poti apela la Ciocolax Rapid.

Proprietati:

Datorita combinatiei optime de senna si frangula are efect laxativ, care este amplificat prin sinergism de catre extractul de cascara – crusin american, pentru o actiune puternica si cu instalare rapida. Iar optimizarea formulei cu alga bruna – fucus – este mai mult decât potrivita pentru protejarea mucoasei si are efect emolient.

Ciocolax rapid este primul laxativ sub forma de capsula moale care isi face efectul in maxim 4 ore de la administrare; Actioneaza puternic si eficient impotriva constipatiei, atunci când dorim un efect rapid;

Este eficient si puternic datorita combinatiei sinergice de ingrediente naturale: 60 mg de Cascara, 50 mg de Senna, 49 mg de Frangula si 15 mg de Fucus. Recomandari: Constipatie ocazionala, cand se doreste un efect rapid, in maxim 4 ore.

Ingrediente:

Ingrediente naturale active: 60 mg Cascara, 50 mg de Senna, 49 mg de Frangula și 15 mg de alga bruna.

Mod de administrare:

1 capsula moale pe zi, cu 4 ore inainte momentului dorit pentru instalarea efectului, timp de maxim 10 zile.

Precautii:

Produsul contine iod. A nu se consuma de persoanele cu intoleranta la lactoza sau hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Prezentare: 10 capsuleData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13