Cica Hem, 15 plicuri, Naturpharma

P479852797
Cica Hem, 15 plicuri, Naturpharma - CONSTIPATIE - NATURPHARMA
NaturPharma

Contribuie la tranzitul intestinal și la funcția intestinală normală; contribuie la menținerea sănătății intestinale și susține tranzitul intestinal. Gotu-kola - contribuie la cicatrizarea rănilor; susține circulația periferică; susține confortul digestiv

[...]

Cica Hem, 15 plicuri, Naturpharma

Contribuie la tranzitul intestinal și la funcția intestinală normală; contribuie la menținerea sănătății intestinale și susține tranzitul intestinal. Gotu-kola - contribuie la cicatrizarea rănilor; susține circulația periferică; susține confortul digestiv. Schinduf – susține digestia. Lemn-dulce - ajută la menținerea echilibrului și confortului sistemului digestiv, în cazul persoanelor cu digestie sensibilă; contribuie la menținerea funcției normale a membranelor mucoase de la nivelul stomacului și intestinului subțire. Sunătoare - contribuie la funcționarea tractului intestinal.

Mod de administrare:
Primele 5 zile:  oral - câte 1 plic de 2 ori pe zi, dimineața și seara după mese.
Următoarele 5 zile: oral – câte 1 plic seara, după mese.
Conținutul plicului se dizolvă în 200 ml apă călduță, se amestecă energic și suspensia rezultată se consumă imediat. Atunci când se utilizează seara, se va păstra un interval de 1 ora inainte de culcare.

Ingrediente:
- pulbere de Psyllium (Plantago ovata); extract hidroetanolic 5:1 (maltodextrină) din semințe de Schinduf (Trigonella foenum-graecum); diosmină (Portocal-amar/ Citrus aurantium); pulbere de Konjac (Amorphophallus konjac), cu 95% glucomanan; potențiator de aromă: fructe de pădure (dioxid de siliciu, triacetat de gliceril); extract hidroetanolic 20:1 din fructe de Portocal-amar (Citrus aurantium), cu 92% hesperidină; extract hidroetanolic 3:1 (maltodextrină) din părți aeriene de Gotu-kola (Centella asiatica); extract apos 2:1 (maltodextrină) din rădăcini de Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), cu 1% acid glicirizic; îndulcitori: sucraloză, steviolglicozide din Stevie (Stevia rebaudiana); extract hidroetanolic 8:1 (maltodextrină 10%) din părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum), cu 0,3% hipericină. 

Contraindicații:
A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alăptează, precum și de către persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. Produsul nu este recomandat persoanelor care suferă de ocluzie intestinală, simptome abdominale nediagnosticate, sau care au dificultăți la înghițire. Extractul de Sunătoare este contraindicat la vârsta copilăriei și în adolescență.

Prezentare:
15 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review