Casen Fibra Junior, 14 plicuri, Casen Recordati

P459790518
Casen Fibra Junior, 14 plicuri, Casen Recordati - CONSTIPATIE - RECORDATI S.P.A.
Solutie cu fibre vegetale Gust neutru de fibre: poate fi amestecat cu alimente semisolide sau lichide fara sa le modifice gustul,mirosul,culoarea sau textura. Consumul de fibre trebuie insotit [...]

Casen Fibra Junior, 14 plicuri, Casen Recordati

Solutie cu fibre vegetale Gust neutru de fibre: poate fi amestecat cu alimente semisolide sau lichide fara sa le modifice gustul,mirosul,culoarea sau textura.

Consumul de fibre trebuie insotit de un consum adecvat de lichide. Produs fara gluten (indicat a se utiliza si de catre persoanele cu boala celiaca). Nu contine indulcitor. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Produsul nu contine substante cu potential alergen.

Ingrediente:

Apa,maltodextrina rezistenta-26,23% oligozaharide din inulina-15,81%, acidifianti:solutie acid citric anhidru si citrat de sodiu;conservanti:sorbat de potasiu si benzoat de sodiu.

Mod de utilizare:

1 pana la 3 plicuri pe zi (5 ml-15 ml).Dozajul se face in functie de varsta,dieta si necesarul individual.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Prezentare:

14 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review