Colomint, 24 capsule, Pharco

P479848035
Colomint, 24 capsule, Pharco - AFECTIUNI-DIGESTIVE - PHARCO
Pharco

Capsulele de COLOMINT conțin ulei de mentă obținut din frunze de Mentha piperita și cunoscut ca având proprietăți antispastice, carminative (antiflatulente) și coleretice.

[...]

Colomint, 24 capsule, Pharco

Proprietati:
Indicații terapeutice:
Capsulele de COLOMINT conțin ulei de mentă obținut din frunze de Mentha piperita și cunoscut ca având proprietăți antispastice, carminative (antiflatulente) și coleretice. Fiind enterosolubile, capsulele de COLOMINT nu se dezintegrează la nivelul stomacului ci numai când ajung în interiorul intestinului, unde eliberează uleiul de mentă, acesta determinând aici relaxarea mușchilor netezi intestinali, în special cei ai colonului. În plus, uleiul deA mentă prin efectul carminativ favorizează eliminarea gazelor intestinale formate în exces, ceea ce conduce la reducerea balonarii și a disconfortului abdominal. Datorită acestor proprietăți, capsulele COLOMINT sunt benefice în disconfortul abdominal însoțit de crampe intestinale, colici și acumulare excesivă de gaze intestinale.

Compoziție:
Fiecare capsulă conține: Ulei de mentă (Mentha piperită) 0,2 ml.

Mod de administrare:
Adulți : 1-2 capsule, de 3 ori pe zi, înainte de mese. Copii 12 – 17 ani : 1 capsula de 3 ori pe zi, înainte de mese.

Prezentare:
24 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review