Iberogast picaturi orale, 50 ml, Bayer

P479850859
Iberogast picaturi orale, 50 ml, Bayer - BALONARE - BAYER
Iberogast picaturi orale, 50 ml, Bayer - BALONARE - BAYER
Iberogast picaturi orale, 50 ml, Bayer - BALONARE - BAYER
Iberogast picaturi orale, 50 ml, Bayer - BALONARE - BAYER
Bayer

Iberogast este un medicament pe bază de plante pentru tratamentul tulburărilor gastrointestinale cum ar fi sindromul colonului iritabil și dispepsie funcțională. Acesta poate fi utilizat și pentru a ajuta la tratarea simptomelor de gastrită. Aceste tulburări cauzează simptome cum ar fi dureri de stomac, senzație de plenitudine, balonare, crampe gastrointestinale și greață.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Iberogast picaturi orale, 50 ml, Bayer

Iberogast este un medicament pe bază de plante pentru tratamentul tulburărilor gastrointestinale cum ar fi sindromul colonului iritabil și dispepsie funcțională. Acesta poate fi utilizat și pentru a ajuta la tratarea simptomelor de gastrită. Aceste tulburări cauzează simptome cum ar fi dureri de stomac, senzație de plenitudine, balonare, crampe gastrointestinale și greață.

Iberogast lichid conține o combinație unica de 9 plante medicinale pentru ameliorarea rapida a multiplelor simptome digestive. Ingredientele se combina pentru a oferi o eficiență maximă. Cu peste 60 de ani de experiența in ameliorarea simptomelor digestive. Iberogast imbina angelica, chimen, mușețel, Iberis Amara, rostopasca, roinița, menta, lemn dulce și armurar pentru a va ajuta să vă bucurați de viața fara sa va preocupe cele 6 simptome gastrointestinale principale, cum ar fi durerea abdominală, greața, presiunea abdominală, durerile de stomac, balonarea și crampele. Formula se absoarbe rapid și are cinci efecte principale: normalizează activitatea musculaturii stomacale, calmează durerile gastrice, reduce balonarea și flatulența, reduce inflamația și reglează motilitatea digestivă.

Ingrediente:
Substanțele active sunt: extract de Iberis amara – Iberis amara planta tota recens, extract de rădăcină de angelica – Angelicae radix, extract de frunză de roiniță – Melissae folium, extract de fruct de chimen – Carvi fructus, extract de iarbă de rostopască – Chelidonii herb, a extract de rădăcină de lemn dulce – Liquiritiae radix, extract de floare de mușețel – 4 Matricariae flos, extract de frunză de mentă – Menthae piperitae folium, extract de fruct de armurariu – Silybi mariani fructus.

Ingrediente active per 100 ml:

  • Extract de Iberis amara – Iberis amara planta tota recens (1 : 1,5 – 2,5); solvent de extracție: etanol 50 % (v/v) -15 ml.
  • Extract de rădăcină de angelica – Angelicae radix (1 : 2,5 – 3,5); solvent de extracție: etanol 30 % (v/v) – 10 ml.
  • Extract de frunză de roiniță – Melissae folium (1 : 2,5 – 3,5); solvent de extracție: etanol 30 % (v/v) – 10 ml.
  • Extract de fruct de chimen – Carvi fructus (1 : 2,5 – 3,5); solvent de extracție: etanol 30 % (v/v) – 10 ml.
  • Extract de iarbă de rostopască – Chelidonii herba (1 : 2,5 – 3,5; solvent de extracție: etanol 30 % (v/v) – 10 ml.
  • Extract de rădăcină de lemn dulce – Liquiritiae radix (1 : 2,5 – 3,.5); solvent de extracție: etanol 30 % (v/v) – 10 ml.
  • Extract de floare de mușețel – Matricariae flos (1 : 2 - 4); solvent de extracție: etanol 30 % (v/v) – 20 ml.
  • Extract de frunză de mentă – Menthae piperitae folium (1 : 2,5 – 3,5); solvent de extracție: etanol 30 % (v/v) – 5 ml.
  • Extract de fruct de armurariu – Silybi mariani fructus (1 : 2,5 – 3,5); solvent de extracție: etanol 30 % (v/v) – 10 ml.

Mod de administrare:

  • Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
  • Dacă nu este prescris altfel, Iberogast ar trebui să fie luat de 3 ori pe zi, înainte sau în timpul meselor cu puţină apă, după cum urmează:
  • Adulți și adolescenți cu vârsta peste 13 ani 20 picături.
  • Copii între 6 și 12 ani 15 picături.
  • Copii între 3 și 5 ani 10 picături.
  • În cazul în care simptomele se agravează sau nu se îmbunătățesc după 7 zile, consultați medicul.
  • Nu există practic nicio restricție în ceea ce privește durata de utilizare. Durata de utilizare depinde de natura, gravitatea și evoluția bolii.
  • Agitaţi bine flaconul înainte de utilizare.

Precauții:

  • Întrerupeți imediat tratamentul și consultați medicul dumneavostră dacă apar semne sau simptome ale unei afecțiuni hepatice, ca de exemplu icter, urină închisă la culoare sau scaun incolor. În cazul în care simptomele se agravează sau nu se îmbunătățesc după 7 zile, consultați medical pentru a exclude alte cauze posibile.
  • La copiii sub 6 ani, cu dureri abdominale, consultați întotdeauna un medic.
  • Iberogast este un extract pe bază de alcool etilic, conține până la 240 mg per doză, echivalent cu 6,2 ml bere sau 2,6 ml vin per doză. Dăunător pentru cei care suferă de alcoolism. Această informaţie trebuie luată în considerare la femeile gravidesau care alăptează, copii și grupuri cu risc crescut, cum sunt pacienții cu boli hepatice sau epilepsie.
  • Nu există practic nicio restricție în ceea ce privește durata de utilizare. Durata de utilizare depinde de natura, gravitatea șievoluția bolii.
  • Iberogast poate fi utilizat timp de 8 săptămâni de la prima deschidere.

Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2024-01-22 11:31:10

EAN: 5948912003588
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa