Gasex, 20 tablete, Himalaya

I4982
Gasex, 20 tablete, Himalaya - BALONARE - HIMALAYA
Himalaya
Proprietăți: Gasex tablete are efect favorabil asupra stării de sănătate prin normalizarea funcțiilor digestive. Ajută la reglarea digestiei, evacuarea gastrică și motilitatea intestinală; carminativ, antispastic, [...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
La minimum doua produse achizitionate din gama Himalaya primiti o cutie Septilin 100 tablete

Gasex, 20 tablete, Himalaya

Proprietăți:

Gasex tablete are efect favorabil asupra stării de sănătate prin normalizarea funcțiilor digestive.

Ajută la reglarea digestiei, evacuarea gastrică și motilitatea intestinală; carminativ, antispastic, antiemetic, antiflatulent; înlătură disconfortul abdominal, greață, arsurile și regurgitațiile datorită proprietăților antivomitive, antiacide și de reglare a motilității gastrice și intestinale; coleretic, reducând acumularea de gaze și ajutând la eliminarea acestora, util în flatulență, meteorism sau indigestie; digestiv și tonic, asigurând o bună digestie a alimentelor în special în cazul meselor dezordonate sau copioase; poate fi folosit și pentru pregătirea intestinului pentru investigații radiologice sau ecografice.

Ingrediente:

Aconitum palmatum, Cowrie Shell Calx, Conch Shell Calx, Piper nigrum, Embelia ribes, Triphala (Emblica officinalis, Terminalia chebula, Terminalia bellerică), Zingiber officinale.

Mod de administrare:

Copii peste 6 ani 1 tableta de 2-3 ori pe zi după masă.

Adulți 2-3 tablete de 2-3 ori pe zi după masă sau la nevoie.

Prezentare:

20 tableteData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review