Gasex, 20 tablete, Himalaya

Gasex, 20 tablete, Himalaya - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/BALONARE - HIMALAYA
Himalaya
I4982
Proprietăți: Gasex tablete are efect favorabil asupra stării de sănătate prin normalizarea funcțiilor digestive. Ajută la reglarea digestiei, evacuarea gastrică și motilitatea intestinală; carminativ, antispastic,
Se incarca ofertele...

Descriere Gasex, 20 tablete, Himalaya

Proprietăți:

Gasex tablete are efect favorabil asupra stării de sănătate prin normalizarea funcțiilor digestive.

Ajută la reglarea digestiei, evacuarea gastrică și motilitatea intestinală; carminativ, antispastic, antiemetic, antiflatulent; înlătură disconfortul abdominal, greață, arsurile și regurgitațiile datorită proprietăților antivomitive, antiacide și de reglare a motilității gastrice și intestinale; coleretic, reducând acumularea de gaze și ajutând la eliminarea acestora, util în flatulență, meteorism sau indigestie; digestiv și tonic, asigurând o bună digestie a alimentelor în special în cazul meselor dezordonate sau copioase; poate fi folosit și pentru pregătirea intestinului pentru investigații radiologice sau ecografice.

Ingrediente:

Aconitum palmatum, Cowrie Shell Calx, Conch Shell Calx, Piper nigrum, Embelia ribes, Triphala (Emblica officinalis, Terminalia chebula, Terminalia bellerică), Zingiber officinale.

Mod de administrare:

Copii peste 6 ani 1 tableta de 2-3 ori pe zi după masă.

Adulți 2-3 tablete de 2-3 ori pe zi după masă sau la nevoie.

Prezentare:

20 tableteData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.