Espumisan, 50 capsule, Berlin-Chemie

Espumisan, 50 capsule, Berlin-Chemie -  - BERLIN CHEMIE A.G.
P16599
Compoziție: O capsulă Espumisan conține simeticonă, 40 mg și excipienți: gelatină, glicerol (85%), p-hidroxibenzoat de metil, galben de chinolină (E 104), galben portocaliu S (E 110). [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Espumisan, 50 capsule, Berlin-Chemie

Compoziție: O capsulă Espumisan conține simeticonă, 40 mg și excipienți: gelatină, glicerol (85%), p-hidroxibenzoat de metil, galben de chinolină (E 104), galben portocaliu S (E 110). Indicații: Ameliorarea simptomatologiei gastro-intestinale, indusă de acumularea excesivă de gaze în intestin, de exemplu, flatulență; pregătirea unor explorări abdominale cu scop diagnostic, cum sunt radiografia, ecografia. Simptomatologia determinată de acumularea de gaze în tractul gastro-intestinal, poate fi un semn al tulburărilor funcționale de la acest nivel, manifestându-se ca presiune sau balonare, plenitudine, eructație, mișcări peristaltice intestinale și flatulența. Contraindicații: Hipersensibilitate la simeticona, parahidroxibenzoat de metil (alergie la grupul para), galben portocaliu S (E 110) sau la oricare dintre excipienții medicamentului. Reacții adverse: Până în prezent nu se cunosc reacții adverse determinate de administrarea simeticonei. Mod de administrare: Tulburări gastro-intestinale determinate de acumularea de gaze în intestin. Adulți și adolescenți: doza uzuală recomandată este de 80 mg simeticona (2 capsule gelatinoase moi Espumisan), administrate oral, de 3-4 ori pe zi.Copii cu vârsta cuprinsă între 6-14 ani : doza uzuală recomandată este de 80 mg simeticona (2 capsule gelatinoase moi Espumisan), administrate oral, de 3-4 ori pe zi. Se recomandă administrarea Espumisan în timpul mesei, după masă sau înainte de culcare. Durata administrării depinde de evoluția simptomelor. Dacă după 7 zile de tratament, tulburările gastro-intestinale persistă sau apar alte tulburări, pacientul trebuie să se adreseze medicului. Dacă este necesar, Espumisan poate fi administrat o perioadă lungă de timp. Pregătirea pentru examinări cu scop de diagnostic la nivelul abdomenului. Doza uzuală este de 240 mg simeticona, de 3 ori pe zi, în ziua anterioară examinării și 80 mg simeticona în dimineața zilei în care se face examinarea. Precauții: Deoarece conține parahidrobenzoat de metil poate provoca reacții alergice (chiar întârziate). Deoarece conține galben portocaliu S (E 110) poate provoca reacții alergice. Forma de prezentare: Cutie cu blistere din PVC/Al - 50 capsule moi.

Data ultimei actualizari: 2023-10-30 10:58:46
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review