EspiFORTE 140 mg, 20 capsule, Berlin-Chemie

EspiFORTE 140 mg, 20 capsule, Berlin-Chemie -  - BERLIN CHEMIE A.G.
P459791599
Este un dispozitiv medical ce se prezintă sub formă de capsule gelatinoase moi, pentru administrare orală, conține simeticona, o substanță cu proprietăți antispumante. Utilizat în: - tratamentul simptomatic al [...]

Descriere: EspiFORTE 140 mg, 20 capsule, Berlin-Chemie

Este un dispozitiv medical ce se prezintă sub formă de capsule gelatinoase moi, pentru administrare orală, conține simeticona, o substanță cu proprietăți antispumante.

Utilizat în:

- tratamentul simptomatic al tulburărilor gastrointestinale determinate de acumularea de gaze, de exemplu, balonare (meteorism) sau flatulență, senzație de plenitudine; pregătirea în vederea examinărilor cu scop diagnostic, de exemplu, radiografie, ecografie și endoscopie.

Ingrediente active per capsulă:

Simeticonă - 140 mg.

Mod de administare:

Adulți și adolescenți cu vârsta peste 14 ani.

Pentru tulburări gastrointestinale provocate de acumularea de gaze: Doza unică - 1 capsulă (echivalent a 140 mg simeticonă);

Doza zilnică - 3-5 capsule (echivalent a 420 – 700 mg simeticonă).

Pentru tulburări gastrointestinale provocate de acumularea de gaze: În ziua precedeanta examinării - 1 capsulă (echivalent a 140 mg simeticonă); În ziua examinării - 3-5 capsule (echivalent a 420 – 700 mg simeticonă).

Espi FORTE trebuie administrat în timpul sau după masă. Capsulele se înghit nemestecate, cu suficient lichid.

Prezentare:

20 capsule.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review