Colilen IBS sindrom intestin iritabil, 60 cps, Aboca

  • -8%
Colilen IBS sindrom intestin iritabil, 60 cps, Aboca - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/BALONARE - ABOCA
Aboca
P459821808
Colilen IBS este un produs inovator pentru tratamentul sindromului de intestin iritabil, afecțiune care se manifestă, cu intensitate diferită, prin simptome multiple, care variază de la persoană la persoană.
Se incarca ofertele...

Descriere Colilen IBS sindrom intestin iritabil, 60 cps, Aboca

Colilen IBS este un produs inovator pentru tratamentul sindromului de intestin iritabil, afecțiune care se manifestă, cu intensitate diferită, prin simptome multiple, care variază de la persoană la persoană.

INDICAȚII:

Colilen IBS este indicat în tratamentul sindromului de intestin iritabil, caracterizat prin durere, balonare, distensie și disconfort abdominal, asociate sau nu cu modificarea aspectului materiilor fecale și tranzit intestinal neregulat (constipație, diaree sau alternare a acestora).

Prin mecanismul său de protecție, Colilen IBS reduce treptat disconfortul intestinal și, în funcție de intensitatea disconfortului, se recomandă prelungirea tratamentului de la 2 la 6 săptămâni și repetarea acestuia dacă primele simptome reapar.

CUM ACȚIONEAZĂ:

Colilen IBS capsule acționează datorită complexului său molecular brevetat (IT nr. 102012902020829) ActiMucin, compus din Rășini, Polizaharide și Polifenoli. ActiMucin, prin intermediul unui mecanism de tip fizico-mecanic, interacționează cu suprafața mucoasei intestinale, formând o peliculă de protecție care protejează mucoasa contra contactului cu substanțele iritante.

Mod de utilizare:

Se recomandă administrarea a câte 2 capsule de trei ori pe zi, la distanță sau înainte de mese.

Colilen IBS poate fi utilizat și în asociere cu alte eventuale tratamente simptomatice, în fazele acute ale disconfortului.

 Atentionari:

Produsul este indicat începând cu vârsta de 8 ani. Este contraindicat în timpul sarcinii și alăptării. A nu se administra în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului. A se păstra la temperatura camerei și ferit de surse de lumină și căldură. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Data de expirare se referă la produsul păstrat în ambalajul original și în condiții corespunzătoare.

Ingrediente:

Substanțe funcționale: ActiMucin, complex molecular brevetat (IT nr. 102012902020829) din rășini (din Tămâie), polizaharide (din Aloe vera) și polifenoli (din Mușețel și Roiniță), titrat în rășini ≥18%.

Conține de asemenea: chimion, celuloză microcristalină, ulei esențial de fenicul. Capsulă din polizaharide de origine vegetală.

Flacon cu 60 capsule a câte 587 mg fiecareData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.