Carbodigest, 40 capsule, FarmaClass

Carbodigest, 40 capsule, FarmaClass - BALONARE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/BALONARE - FARMACLASS
FarmaClass
W49924
Proprietăți: Carbodigest are o compoziție unică și echilibrată în substanțe biologic active, cu o acțiune multiplă, la nivelul tractului digestiv și intestinal, ducând la reglarea
Se incarca ofertele...

Descriere Carbodigest, 40 capsule, FarmaClass

Proprietăți:

Carbodigest are o compoziție unică și echilibrată în substanțe biologic active, cu o acțiune multiplă, la nivelul tractului digestiv și intestinal, ducând la reglarea tranzitului, eliminarea gazelor intestinale, scăderea senzației de balonare. Este eficient în indigestia care este frecvent asociată cu starea de discomfort abdominal.

Cărbunele vegetal este cunoscut pentru capacitatea sa adsorbantă la nivelul tractului digestiv și intestinal, ceea ce duce la scăderea senzației de balonare, elimină gazele intestinale.

Anasonul și feniculul conțin uleiuri volatile cu efecte antiseptic la nivel intestinal, carminativ, eupeptic. Eficacitatea produsului este mărită de adaosul suplimentar de uleiuri estențiale de mustețel, mentă și fenicul ceea ce face din Carbo Digest alegerea primordială în caz de balonare, indigestie, tranzit lent, colon irirtabil.

Recomandări:

Senzație de balonare; indigestia însoțită de crampe abdominale, flatulență, sindromul colonului iritabil, constipație spastică.

Compoziție:

1 capsula conține:

Cărbune Vegetal 120 mg, Anason 110 mg, Fenicul 75 mg, Uleiuri esențiale de mușețel, mentă, fenicul 30 mg

Mod de administrare:

1-2 capsule x 3/zi.

Prezentare:

40 capsuleData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.