Balonix Med emulsie, 50ml

Balonix Med emulsie, 50ml -  - FITERMAN
Fiterman
p479849165
Proprietăți: Ingredientul activ din Balonix Med este simeticonă, un agent antiflatulent care facilitează îndepărtarea gazelor abdominale prin formarea unor bule ce se pot elimina prin mecanisme fiziologice. Poate [...]

Descriere: Balonix Med emulsie, 50ml

Proprietăți:

Ingredientul activ din Balonix Med este simeticonă, un agent antiflatulent care facilitează îndepărtarea gazelor abdominale prin formarea unor bule ce se pot elimina prin mecanisme fiziologice. Poate fi administrat încă din primele zile de la naștere.

Durerea asociată colicilor poate fi cauzată de acumularea de gaze la nivelul tractului digestiv al bebelușilor.

Mod de administrare:

Doza uzuală este de 0,5 ml ianinte de fiecare masă. Balonix Med trebuie utilizat timp de câteva zile pentru a obține rezultate optime. Utilizarea constantă poate ajuta la prevenirea acumulării de gaze abdominale. Dacă după 3-4 zile de la prima administrare colicile bebelușului încă persistă, doza se poate dubla la 1ml. De asemenea, această doză se recomandă înainte de masa de seară și pe timpul nopții.

Efecte nedorite:

Simeticonă, ingredientul activ din Balonix este o substanță inertă, nefiind absorbită în organism, motiv pentru care este foarte puțin probabil să producă efecte nedorite. Compoziție: Ingredientul activ este simeticona 40mg/ml.

Alte ingrediente:

hidroxietilceluloză, acid ascorbic, aromă de portocale, zaharina sodică, apă purificată.

Prezentare:

50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review