Balonix Med, 10 comprimate

Balonix Med, 10 comprimate -  - FITERMAN
Fiterman
P438800226
Proprietăți: - este indicat pentru tratamentul simptomatic al afecțiuniilor gastrointestinale însoțite de acumularea excesivă de gaze la nivel abdominal; - previne formarea gazelor abdominale, în exces, după intervențiile [...]

Descriere: Balonix Med, 10 comprimate

Proprietăți:

- este indicat pentru tratamentul simptomatic al afecțiuniilor gastrointestinale însoțite de acumularea excesivă de gaze la nivel abdominal; - previne formarea gazelor abdominale, în exces, după intervențiile chirurgicale;

- indicat în pregătirea unor explorări abdominale cu scop de diagnostic cum sunt: radiografia, radioscopia, ecografia, gastroduodenoscopia și colonoscopia pentru facilitarea examinării medicale a abdomenului.

Ingrediente:

Simeticonă corespunzător la 80 mg dimeticonă per comprimat. Celelalte componente sunt: sorbitol, dioxid de siliciu, polivinilpirolidonă, stearat de magneziu, talc, aromă de lămâie.

Mod de administrare:

Tratamentul simtomatic al afecțiunilor gastrointestinale, determinate de acumulare de gaze

Copii 6-14 ani: 1 comprimat masicabil de 2-3 ori pe zi.

Adolescenți și adulți: 1-2 comprimate masticabile de 3-4 ori pe zi.

Nu se utilizează pe o perioadă mai lungă de 30 de zile consecutive. Pregătirea unor exploatări abdominale cu scop de diagnsotic: Doza uzuală este de 2-5 comprimate în ziua de dinaintea examinării și 1-2 comprimate în dimineața zilei examinării.

Prezentare:

10 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review