Finocarbo Plus, 20 capsule, Aboca

P479850308
Finocarbo Plus, 20 capsule, Aboca - BALONARE - ABOCA
Aboca

Finocarbo Plus capsule, prin acţiunea sinergică a cărbunelui vegetal şi a plantelor carminativ-eupeptice din compoziţie, ajuta la diminuarea digestiei dificile. Supliment alimentar cu formulă 100% naturală. 

[...]

Finocarbo Plus, 20 capsule, Aboca

Indicaţii: 
- Acțiune carminativă puternică: fitocomplex din fenicul, chimen și chimion, îmbogăţit cu uleiuri esenţiale de fenicul, pentru limitarea producţiei de gaze intestinale; 
- Acțiune digestivă și calmantă: ulei esenţial de mentă pentru favorizarea proceselor digestive şi extract liofilizat de muşeţel pentru favorizarea detensionării abdominale; 
- Acțiune absorbantă: garantată de cărbunele vegetal, component fundamental pentru captarea gazelor intestinale; 
- Efientă imediată grație sinergiei între cărbunele vegetal și fitocomplex. 

Ingrediente active: 
- pulbere din fructe de Fenicul (efect carminativ), Cărbune vegetal (eliminarea fiziologică a gazelor), extract liofilizat din flori de Muşeţel (efect calmant), pulbere din fructe de Chimen (efect carminativ), pulbere din fructe de Chimion (efect carminativ), ulei esenţial de fenicul şi mentă (efect digestiv).  

Mod de administrare: 
2 capsule de 1-2 ori pe zi, imediat după mesele principale, dacă procesul digestiv este afectat de tensiunea abdominală şi între mese, în celelalte cazuri. 

Prezentare:  
20 capsule  
 



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review