Spaverin 40 mg, 20 capsule, Antibiotice SA

W56569
Spaverin 40 mg, 20 capsule, Antibiotice SA - ANTISPASTICE - ANTIBIOTICE
Antibiotice
Antispastic. Utilizat pentru reducerea durerilor provocate de diverse colici (biliare, renale, vezicale, dureri din timpul ciclului menstrual, spasme uterine), ca antispastic în diverse afecțiuni digestive (ulcer la nivelul stomacului, [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Spaverin 40 mg, 20 capsule, Antibiotice SA

Antispastic.

Utilizat pentru reducerea durerilor provocate de diverse colici (biliare, renale, vezicale, dureri din timpul ciclului menstrual, spasme uterine), ca antispastic în diverse afecțiuni digestive (ulcer la nivelul stomacului, gastrița, enterită, spasme ale cardiei și pilorului, sindromul colonului iritabil, colita spastica însoțită de constipație, balonare), dureri de cap cu senzație de tensiune intracraniană.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review